• 1:1 sessioner & Individuelle forløb

You are a hero. Your story is a beautiful reminder of the purpose, you came with. That’s the key to create authentic succes

Nana Askov

Der er en direkte sammenhæng mellem din passion, det du elsker at gøre, og det, der gør dig bange og usikker.
Din unikke fortælling har en dybere mening.
Alt hvad der er sket i dit liv – enhver begivenhed, enhver relation ethvert nederlag er sket for at lede dig frem til dit nu.
Det er sket for at gøre dig klar til at indtage en rolle og yde et bidrag, som er så afsindigt vigtigt. Men det kan være svært at se den store sammenhæng på egen hånd. Vi er ikke ment til at gå alene. I 1:1 sessioner sætter vi konkret ind der, hvor du har behov. Her og nu.
Uanset, om det er en krise i dit privatliv eller din karriere.

Coaching sessions og rådgivning trækker på Heros Journey, Master in Succes Intelligence, A Course In Miracles, spirituel udvikling og Enneagrammets personlighedstyper.

Nana Askov har mange års erfaring som ICC certificeret coach, underviser og rådgiver på både på ledelsesplan og indenfor strategi og kommunikation. Hun har gennem årene hjulpet selvstændige, ledige, kreative arbejdere, ledere og andre coaches.

Hun tager få 1:1 klienter og der kan være venteliste. Send en mail for forespørgsel.

Pris: 2.500 kr. pr. session eller 3 sessioner for 7.000 kr. inkl moms

En udviklingsrejse er personlig. Uanset om det handler om din karriere eller dit privatliv.
På dette forløb tager vi din rejse sammen. Hero’s Journey hjælper dig med at se dig selv klart. Du får et kompas med retningen for dine næste skridt.
Vi arbejder med din personlighedstype, enneagrammet og instinkterne, og vi arbejder med dit kald, det, der afholder dig fra at træde ud og forfølge dit purpose, dine frygtmønstre og vi arbejder med din særlige sjælsstyrke.
Hvad har du med dig?
Og hvor er det meningen, du skal hen?

7 individuelle sessioner à 90 minutter:

  1. Dit Kald
  2. Din ennegramtype og dit Purpose
  3. Netværk og magiske hjælpere omkring dig
  4. Dine afledningsmønstre
  5. Vend din frygt til din styrke
  6. Stepping into Authority
  7. Master of the Two worlds og Freedom to Live
Dette forløb har opgaver mellem sessionerne, og vi arbejder nært sammen i en periode på 3 måneder. Du får også seks skønne meditationer, der netop er udviklet til rejser med Hero’s Journey.
Pris: 15.695 inkl. moms