Dagskursus i København, 17. November 2024

Tune into your Higher Voice

Kursus i præsentationsteknik

17. november 2024 kl. 10-17

Hvordan finder du din personlige stemme – og hvordan bruger du den til at styrke dig selv og dit purpose. Hvad er din tone of voice – den, der kommer direkte fra din higher wisdom. Den, der passer til dig.

Dette kursus er for dig, hvis du:

  • Ønsker at finde din personlige tone of voice
  • Vil præsentere dig selv og dit budskab med større selvsikkerhed og autenticitet
  • Søger konkrete teknikker til at styrke dit sprog og din formidling – både indre og ydre – i professionelle og personlige sammenhænge
  • Vil forbinde dig med din indre visdom og lade den guide dig i dine præsentationer

Det praktiske

Dato: Søndag 17. november 2024 kl. 10-17

Sted: Gråbrødre Torv 14 B, København K

Pris: 2.800 kr. eks. moms

Kurset er tilrettelagt med undervisning og konkrete øvelser. Medbring en notesbog. Der vil blive serveret kaffe og the. Der kan købes frokost i området. Vi holder en kort frokostpause.

Nana Askov

Forfatter, podcastvært, ICC coach, journalist & ekspert i The Hero’s Journey

Nana Askov er forfatter senest med bogen DIT KALD – 12 trin, der tager dig ud på din helterejse, som er den første udgivelse på dansk om The Hero’s Journey. Hun har en fortid som journalist og redaktionschef på førende danske nyhedsmedier og true-crime-forfatter hos forlaget Peoples Press. Hun har lang erfaring som mødeleder og moderator på mediehuse og større virksomheder og organisationer og er desuden vært på podcasten Magic Monday.

Hun er erfaren underviser i præsentationsteknik og storytelling og afholder kurser, retreats på Færøerne, Grækenland, Sverige og i Danmark samt efteruddannelsesforløb og sessioner både 1-1 og for grupper om The Hero’s Journey, Enneagrammet og ledelses- og karriere-udvikling.

Læs mere her.