You are a hero. Your story is a beautiful reminder of the purpose, you came with. That’s the key to create authentic succes

Nana Askov

Nana Askov har mange års erfaring som coach og mentor for ledere, iværksættere, kreative, kommunikatører, journalister, forfattere, musikere, coaches, psykologer, behandlere, folkeskolelærere, pædagoger, sundhedspersonaleog vejledere. Livsambitiøse mennesker, der mærkede noget større kalde.

Nana Askov er grundlægger af Hero’s Journey uddannelsen i Danmark og har lang erfaring med train-the-trainer-forløb.

Hun tager få 1-1 klienter, og der kan være venteliste. Send en mail for forespørgsel.

Vælg mellem 1 eller 3 individuelle sessioner à 90 minutter.

Det er også muligt at få et eksklusivt 1-1 mentorforløb med Nana Askov.  Forløbet indeholder 6 sessioner, fri email-korrespondence og adgang til nogle af vores bedste online-programmer. Over en periode på 4 måneder arbejder du nært sammen med Nana Askove. Der vil være små, særlige opgaver fra gang til gang, og du får sparring og feedback mellem sessionerne. Med i forløbet får du også adgang til meditationsprogrammer, der er udviklet specifikt til rejser med Hero’s Journey.

Din fortælling har en dybere mening.
Alt hvad der er sket i dit liv – enhver begivenhed, enhver relation, ethvert nederlag og enhver sejr – er sket for at lede dig frem til dit nu.
Det er sket for at gøre dig klar til at indtage den rolle, som hele tiden har ventet på dig.
Under 1-1 sessioner med Nana Askov vil du mærke en befriende klarhed og forløsning. Du kan forvente et nyt niveau af bevidsthed, styrke og livsglæde.
Du er ikke ment til at gå alene.
På 1-1 sessioner med Nana Askov sætter vi ind der, hvor du har behov.
Uanset, om det er en krise i dit privatliv eller din karriere. Eller det er en længsel efter at realisere en drøm i dig. Det kan være en bog, du skal have udgivet, en ny virksomhed eller et nyt trin på din karrierevej.

Al coaching og rådgivning trækker på Heros Journey, Master in Succes Intelligence, A Course In Miracles, spirituel udvikling og Enneagrammets visdom. Vi arbejder med din personlighedstype, instinkterne og dit sjælskald. Og vi arbejder med at afmontere det, der afholder dig fra at træde ud og forfølge dit purpose.

Hvad har du med dig?
Og hvor er det meningen, du skal hen?

Hero’s Journey hjælper med at se dig selv klart, og du får et kompas med retningen for dine næste skridt i livet.

Book 1-1 sessioner og forløb

Så snart betalingen for dit valgte forløb er gennemført, modtager du et link til Nana Askovs online-kalender, så du med det samme kan booke den tid til din(e) session(er), der passer dig bedst.

Se handelsbetingelser her

1 session
(1 x 90 minutter)

2.500 kr.
Engangsbetaling, inkl. moms

3 sessioner
(3 x 90 minutter)

7.000 kr.
Engangsbetaling, inkl. moms

4 måneders 1-1 mentorforløb
(6 x 90 minutter + fri email og adgang udvalgte onlineprodukter)

19.695 kr.
Engangsbetaling, inkl. moms

5 x 4.000 kr.
5 månedlige rater, inkl. moms