• Hero’s Journey

    Udviklingsforløb

The big question is whether you are going to be able to say a hearty YES to your adventure

Joseph Campbell

UDVIKLINGSFORLØB OVER NI UGER

HERO’S JOURNEY: Tag med på en magisk rejse og find din personlige fortælling

Heroes Journey er til dig, der er på vej til at skabe en stærk og vigtig forandring i dit liv og verden.

Det er et udviklingsforløb for dig, der har en dyb drøm, som skal realiseres.

Du finder dit kald – og får følgeskab på dit eventyr

Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig.

Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Og du vil få en indsigt i din persons særlige styrker og kræfter. I en lille gruppe vil du få følgeskab på det eventyr, du er trådt ud på.

Du sætter ord på din fortælling, så andre vil se din magi

I løbet af fem sessioner lærer du at sætte ord på dit purpose – dit livsformål. Du finder din personlige grundfortælling og du forstår, hvordan du kan bruge den, når du skal performe, så andre ser din magi og råstyrke.

Du får autentisk gennemslagskraft og mod

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

Lidt om baggrunden for Hero’s Journey

Den største fejl i vores tid er, at vi har bildt os ind, at myter er usandheder. Det er ganske forkert. Myter er skabt gennem årtusinder, fordi de hjælper os som mennesker til at se og forstå vores egen udvikling. Uden dem bliver vi retningsløse og deprimerede.

Nogenlunde sådan sagde den anerkendte antropolog Joseph Campell kort før sin død i et stort interview med den amerianske journalist Bill Moyers. Joseph Campell fortalte om sin forskning af alverdens religioner, myter, sagn og fortællinger, der endte med at blive bestselleren ‘The Hero With a Thousand Faces”.

Her udviklede han forløbet Hero’s Journey, som kom til at danne skole for fortællere, dramatikere, filosoffer og coaches verden over.

Det er for de, som elsker helte, magi og eventyr, og som ønsker at bruge det til en personlig udvikling, der kan omsættes til modige og powerfulde heltegerninger.

NYT HOLD: EFTERÅR 2021

Start 7. september 2021

FORÅR 2021: UDSOLGT!

LÆS MERE

EFTERÅR 2020: UDSOLGT!

LÆS MERE HER

GRATIS

You will find your purpose and see what a powerfull and courageous hero, you really are

Nana Askov

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Anmod om medlemsskab på den lukkede facebookgruppe Hero’s Journey

Forespørgsel og pladsbestilling

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.