EN DAGS WORKSHOP FOR VEJLEDERE

HERO’S JOURNEY: En magisk vej til karriere-mestring

Heroes Journey er en måde at forstå sin egen rolle i verden på. En alternativ og eventyrlig vej til karrieremestring.

Workshop med fokus på, hvordan man med fortællinger, sagn og myter kan inspirere og hjælpe unge og uddannelsessøgende til at se deres særlige styrker anskue de indviduelle uddannelsesvalg som en meningsfuld rejse.

Nana Askov underviser i Hero’s Journey, hvor gammel visdom fra de store fortællinger sætter en underholdende og magisk ramme for at forstå vores udviklingstrin som mennesker. I et vejledningsperspektiv får du her inspiration til, hvordan du kan bruge fortællinger til at skabe klarhed og hjælpe den uddannelsessøgende på en personlig, sjov og rørende måde.

Du hjælper andre med at lytte til deres kald – og du får inspiration til at være en magisk følgesvend

Du får en indføring i det klassiske forløb for hero’s journey. Hvad er det , der driver os, hvad kalder på os, når vi står foran et valg om uddannelse eller næste trin i karrieren?

Hvordan lærer vi at lytte til et kald? Hvad er det for forhindringer, der møder enhver helt på en helterejse, og hvordan besejres de? Det er begrænsende overbevisninger, frygt, manglende mod eller måske manglende indsigt.

I dette eventyrlige univers er heltenes fortællinger eksempler og konkrete billeder på mange af de dilemmaer og udfordringer, man står i på tærsklen til at skulle træffe uddannelsesvalg.

Og ved at formidle dem gennem de store klassiske fortællinger, får vi mulighed til at se vores proces i en større sammenhæng.

Som ung på vej ind i uddannelsesystemet er der mange stemmer, man kan lytte efter. Fornuft. Autoriteter og regler. Lyst. Men hvad er den rette stemme? Det kan føles ensomt. Her er vores fælles fortællinger og heltehistorier et kærligt spejl, der minder os om, at mange har gået vejen før os. At de dilemmaer, den uddannelsessøgende står i, ligner dilemmaer, som også heltefortællinger har fundet svar på.

Det hjælper også med at finde modet til at se sit eget bidrag til verden ud fra purpose-drevet vinkel. En vinkel, der i stigende grad efterspørges både i den offentlige debat og erhvervslivet.

Hero’s Journey bruges i dag i innovationsprocesser og lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

Lidt om baggrunden for Hero’s Journey

Den største fejl i vores tid er, at vi har bildt os ind, at myter er usandheder. Det er ganske forkert. Myter er skabt gennem årtusinder, fordi de hjælper os som mennesker til at se og forstå vores egen udvikling. Uden dem bliver vi retningsløse og deprimerede.

Nogenlunde sådan sagde den anerkendte antropolog Joseph Campell kort før sin død i et stort interview med den amerianske journalist Bill Moyers. Joseph Campell fortalte om sin forskning af alverdens religioner, myter, sagn og fortællinger, der endte med at blive bestselleren ‘The Hero With a Thousand Faces”.

Her udviklede han forløbet Hero’s Journey, som kom til at danne skole for fortællere, dramatikere, filosoffer og coaches verden over.

Det er for de, som elsker helte, magi og eventyr, og som ønsker at bruge det til en personlig udvikling, der kan omsættes til modige og powerfulde heltegerninger.

DET PRAKTISKE

Hero’s Journey – workshop for vejledere og karriererådgivere

EN DAGS WORKSHOP

I løbet af denne dag får I inpsiration til at integrere fortællinger og Hero’s Journey i vejledingen. Her gennemgår vi flere elementer på den klassiske rejse, og vi finderråd og muligheder i de gamle fortællinger. Vi laver også konkrete øvelser undervejs, som kan integreres senere i vejledningen.

The Call & The Departure

The Hero in You

Lost in the Woods, Meeting the dragons and facing your fears

The holy Grail – Your sacred Yes

Det er både muligt at deltage i en live-online-workshop og en heldags workshop som en del af et hold. 

Del af en privat facebookgruppe

Efter workshoppen vil der også være plads i en lukket facebookgruppe, hvor alle arbejder med rådgivning og vejledning, og det her vil være muligt at inspirere og dele erfaringer med at arbejde med fortællinger i praksis-vejledning.

You will find your purpose and see what a powerfull and courageous hero, you really are

Nana Askov

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

KONTAKT

Nana Askov

NORD Communications Aps
Nansensgade 37,
1366 København K
CVR. 40611266
Mobil: +45 40 99 49 42