S11: Overskrift3

Beskrivelse: Overskrift5

Energi (S10): Overskrift3

Beskrivelse: Overskrift5

S9: Overskrift3

Beskrivelse: Overskrift5

Mini-serie til årets begyndelse: Om at sætte de rette mål for dig og lade dig guide efter den store plan

Denne mini-serie på tre afsnit sætter fokus på det at sætte mål. Er det mål, der kommer fra egoet eller du guided af dit højere selv. Om at gå fra mål til handling – og værdien af, at kunne lytte. Kraften i at turde læne sig tilbage og overgive sig til den store plan.

Jagten på den perfekte kærlighed

Denne mini-serie på seks afsnit handler om den perfekte kærlighed. Hvis den slags overhovedet findes. Det er det, vi undersøger. Ikke mindst efter man har rundet de 40, passeret mindst et par forhold og de fleste illusioner om passioneret sex og evig kærlighed er bristet.
Gæst: Luise Thye-Østergaard; klummeskribent på flere medier bl.a. BT, kendt for kærlighedseksperimentet og stifter af ERT-uddannelsen. Marie Louise Bregendahl: Podcaster og stifter af kærlighedscoach-uddannelsen, recreate you, et univers for single kvinder.

Forstå The Hero’s Journey på 26 minutter

En gennemgang af trinene på The Hero’s Journey, som også anviser de udviklingstrin, vi selv går igennem, når vi skaber forandringer i vores eget liv.

Litteratur som terapeutisk redskab

I denne serie ser vi nærmere på fortællinger fra litteraturen, og på, hvordan de kan bruges som et terapeutisk redskab til at se din egen udvikling – her og nu.

SMUGLER – fra Hippie til Hashbagmand

En narko-smuglers forunderlige rejse
I denne lille serie på tre afsnit tager vi afsted på en magisk, farlig og spirituel rejse sammen med en af danmarkshistoriens første store smuglere, Sten Lundager. Hele Sten Lundagers fortælling er også i romanen SMUGLER, og kan bestilles her.

Find dit kald og dit purpose – det, du kom her for at gøre i dette liv

Hero’s Journey som guide til din spirituelle og personlige udviklingsrejse.

Din enneagram-types helterejse

I denne miniserie gennemgår jeg sammen med psykolog og spirituel mentor Kisser Paludan helterejsen for hver enneagramtype. Hver personlighedstype har ofte de samme drager, sirener og kald.

De fem Indre Børn i dig og hero’s journey

Der er en sammenhæng mellem måden, du blev budt velkommen til verden på og de helterejser, du tager som voksen.

I denne serie har jeg besøg af Indre Barn specialist og underviser Ronni Vistisen.
Sammen undersøger vi, de fem forskellige arketyper for Indre Barn og den betydning det har for vores liv. Vi møder drager, sirener og taler om at lytte til sit kald undervejs.