• Kurser, Workshops & Foredrag

    KURSER & RETREATS

Nana Askov afholder løbende kurser og retreats om fortællinger, kreativ skrivning, kommunikation, spiritualitet og personlig udvikling

The Blissfull Way – Find dit Kald

Sted: Vesterbro 13, Havestuen, 5000 Odense

Tid: 28. oktober 2023, kl. 10-16

Pris: Retreatet koster 995,- inkl moms

Urban Retreat i Odense

The Blissful Way med Nana Askov vil lære dig, hvordan bliss kan være din guide til at finde dit sande sjælskald og leve efter det. The Blissful Way er en dybdegående oplevelse, hvor Hero’s Journey specialist Nana Askov vil guide dig ind på din indre helterejse.

LÆS MERE HER

WALK THE HIGHER PATH

Sted: Færøerne

Tid: 24. August -27. August 2023

Pris: Retreatet koster 8.995,- inkl moms

Retreat med The Hero’s Journey og Indre Barn

Ønsker du at dykke ned i Indre Barn-metoden og The Hero’s Journey?

På dette retreat skal vi gå The Hero’s Journey i den uforstyrrede og smukke færøske natur. Vi skal møde huldrefolket og andre væsner fra vores forfædres sagn og myter. Du vil blive bragt tilbage til dit udgangspunkt. Der, hvor det hele begyndte.

Her vil vi arbejde med Indre Barn-teknikker, og du vil opløse fortidens sår og mønstre, der blokerer dig. Du vil se, hvordan den arv, du har med dig fra dine forfædre genspiller sig i dit liv og påvirker din evne til at skabe succes, begejstres og mærke livsglæden. Du vil få øje på det ubrugte potentiale, der er i fortællingen om dig.

Vi arbejder med Indre Barn, The Hero’s Journey, Vipassana meditation, Enneagrammet, A Course in Miracles og storytelling.

Undervisere: Indre Barn-specialist og masterterapeut Ronni Vistisen & forfatter og Hero’s Journey-ekspert Nana Askov

LÆS MERE HER

EFTERUDDANNELSE: HERO’S JOURNEY-FACILITATOR

Sted: Zoom og København

Tid: 29. september 2023-1. maj 2024

INFOMØDE 8. Juli kl.10

Bliv en af landets første Hero’s Journey Specialister

Vil du lære at bruge storytelling og myter og holde et eventyrligt forandringsrum som facilitator?

Efteruddannelsesforløb for behandlere, psykoterapeuter, coaches, pædagoger, vejledere, rådgivere, psykologer, skolelærere, ledere og  kommunikationsfolk. Designere og kreative eller ledere for kreative teams vil også have glæde af dette forløb.

Facilitator-uddannelsen er bygget op med 3 moduler. Der er undervisning 2-3 gange per måned samt særlige LIVE dage, hvor vi mødes i København. Den afsluttes med eksamen og certificering 1. maj 2024.

Derefter tilbyder vi Speciale-moduler for dig, der ønsker at tone din efteruddannelse i en særlig retning.

LÆS MERE HER

ÅBENT FOR TILMELDING

RETREAT BALI

Sted: Bali

Tid: 13.-19. november 2023

Med Sjælen som Kompas:

Retreat med Kisser Paludan & Nana Askov

Lad livskraft og glæde være din guide til det ekstraordinære liv, du kom her for. Din sjæl vil næres af den skønhed og omsorg, du finder på Bali. Sommetider skal vi rejse ud for at finde hjem. Dette er retreatet for dig, der længes efter igen at mærke din egen styrke, lethed, kreativitet og livsglæde. Vi vil guide dig tilbage til sjælens indre visdom, styrke og bliss. Vi skal arbejde med The Hero’s Journey, A Course in Miracles, Enneagrammet og selvkærlighed. Mest af alt, så skal vi tune ind in nydelse, bliss og livskraft. Det er herfra du kan se dit potentiale og din styrke. Og det er herfra du kan hæve din og andres frekvens.

RESERVER DIN PLADS HER

UDSOLGT!

URBAN RETREAT: DIN GUDDOMMELIGE REJSE 2023 

Sted: Wisdomhouse, Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1110 København K

Tid: Lørdag den 4.2. kl. 12.00-17.00 & Søndag den 5.2. kl. 10.00- 18.00

Pris: Retreatet koster 2.897,- pr person, inkl moms

Urban Retreat med The Hero’s Journey og Enneagrammet

I denne weekend dykker vi ind i dit kald og den guddommelige rejse, som venter på dig i 2023. Vi gør det ved at undersøge den gyldne tråd i dit liv, og vi bruger både Enneagrammet og Helterejsen som teori og virkemidler.

Et nyt år er også en ny begyndelse, en fødsel af noget i dig, der kalder på at blive manifesteret. Så, hvordan ser kaldet ud for dig i 2023? Hvad kalder din sjæl på?

Vi dykker ned i enneagramtypernes essenser og ser din rejse herfra. Weekenden vil være en blanding af oplæg, øvelser, meditationer og ritualer.

Der vil være the, kaffe og snacks. Du kan selv medbringe madpakke til frokost eller gå ud og købe noget på en af de mange cafeer i området.

Medbring: En notesblok & evt varme sokker

LÆS MERE HER

UDSOLGT

THE HERO’S JOURNEY 12 UGERS FORLØB

12 ugers forløb med live-undervisning, 1-1 og øvelser

Dato: Tirsdag 10. januar 2023 kl. 18.30-21.30

Sted: Njalsgade 23C, 2300 København S

Pris: 12.000 kr. inkl. moms

Så er der åbnet for pladser på dette gennemprøvede og populære 12 ugers undervisningsforløb med Nana Askov.

Vi arbejder med The Hero’s Journey og Enneagrammet.

Du finder dit kald.

Live-undervisning, 1-1 sessioner og daglige øvelser er en del af kurset.

Dette eksklusive forløb har været gennemført mere end 8 gange.

OBS: Det er muligt at betale kurset i rater

LÆR AT MEDITERE – 30 DAGES ONLINEKURSUS

30 dages onlinekursus med øvelser, indtalte meditationer og videoundervisning

Dato: Du kan begynde ny

Sted: Online – kurset er tilrettelagt, så du kan lære det hjemmefra

Pris: 1655 kr. inkl. moms, det kan også betales i rater a’ 440

Meditation har en dokumenteret effekt på din hjerne, allerede efter fem dages praksis. Og efter få måneder vil du begynde at mærke resultater. Stress sænkes. Dit cortisol-niveau reguleres og du vil mærke en adgang til kreativitet, livsglæde og intuition. Konfliktniveauet inden i dig og rundt om dig vil sænkes. Nana Askov er uddannet under Vipassana-traditionen, fra Buddhas lære, under guruen Sarya Naranyan Goenka.

Du kan læse mere om de videnskabelige egenskaber af at lære meditation her.

Med dette 30 dages kursus får du undervisning på video, der er indtalte meditationer og en meditationsplan for dig. Når du lærer at meditere vil du opleve, at det er en livsforandring, der vil gøre dig i stand til at åbne for dit fulde potentiale.

GRATIS ONLINE SEMINAR: LÆR DE 12 TRIN PÅ THE HERO’S JOURNEY

Online seminar

Varighed: 1 time

De kendte trin på The Hero’s Journey er et af verdens ældste systemer. Det er en eventyrlig måde at arbejde med sig selv og sætte forandringer i gang. Dette introduktionsseminar har haft mere end 900 deltagere.

Hero's Journey - FIND DIT KALD - Læs mere her

ÅBENT FOR TILMELDING!

ÅBENT FOR TILMELDING: HERO’S JOURNEY ONLINEFORLØB

Forløb med 29 online coaching-sessioner samt en masse skønt bonusmateriale

Pris: 4.995 kr. inkl. moms

The Hero’s Journey – FIND DIT KALD. Dette forløb er til dig, der er klar til en forandring. Nu.

Du skal træffe en beslutning der vedrører din karriere, dit kærlighedsliv, din forældrerolle eller en forandring i dig selv.

Dette forløb tager dig gennem de anerkendte trin på The Hero’s Journey. Og følger du anvisningerne. Så vil forandringerne ske.

Tag med på en magisk rejse, hvor du både vil mærke dit kald og møde dine drager og sirener. Sidst på rejsen vil du være langt mere afklaret. Du vil kende din personlige fortælling, og være i stand til at træde frem i verden med fornyet styrke.

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Forespørgsel og pladsbestilling