HERO’S JOURNEY

ÅBENT FOR TILMELDING: START 4. JANUAR

Dette eksklusive 12 ugers mentorforløb “The Hero’s Journey” med Nana Askov har kørt ni gange og været udsolgt.

UDSOLGT!

START JANUAR 2023

UDSOLGT!

START 29. marts 2022

UDSOLGT!

START 7. september 2021

UDSOLGT!

START 19. januar 2021

ÅBENT FOR TILMELDING

The Hero’s Journey:

FIND DIT KALD  – OG TAG DET

12 ugers mentorforløb med Nana Askov.  Vi arbejder med The Hero’s Journey og Enneagrammet.

Live-undervisning, 1-1 sessioner og daglige øvelser er en del af kurset.

Tag rejsen med en mentor

Dit kald er din vej til overflod og dyb glæde

Hero’s Journey er til dig, der ved, at det er tid at skabe en forandring i dit liv. Det kan være i din karriere eller i dit personlige liv. Dette 12 ugers forløb er et mentorforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor du finder dit kald, og du får det sat i spil. Det er til dig, der kan svare ja på ét af disse spørgsmål:

  • Jeg længes efter noget, som føles stort (måske endda helt urealistisk)

  • Mit arbejdsliv skal have ny energi – måske et nyt niveau

  • Jeg bærer på en tvivl i mig selv – jeg er ikke helt på rette hylde

  • Jeg er frustreret over mit nu, men kan ikke helt se vejen

  • Jeg føler mig til tider fastlåst i mit liv

  • Jeg er i en overgangsfase – karriereskifte, parforhold, skilsmisse

  • Jeg er på vej med et kreativt projekt – en bog, design, kunst, musik eller noget, verden ikke har set før

Dit kald fører ofte noget helt uventet og stort med sig. Noget, du end ikke i din vildeste fantasi havde kunnet forestille dig.

Nye sider af mig selv

TAK! Bare tak! Jeg er dybt rørt. Det havde jeg ikke forventet kunne ske på et onlineforløb. Jeg har fundet sider af mig selv, jeg ikke troede, jeg besad.

Ægte og troværdigt

Nana er utroligt tillidsvækkende. Det gør, at arbejdet med hende bliver ægte og troværdigt – fordi jeg tør være HELT ærlig overfor både hende og mig selv.

Livsglæde og ny energi

Nana Askov har hele pakken. Hun er en sindssygt dygtig, levende og humoristisk formidler af Hero’s Journey og Enneagrammet, og både skarp, empatisk og handlingsorienteret i rollen som coach. Med hendes hjælp har jeg fået langt større indsigt i mine egne kompetencer og arbejdsmetoder, og bevidsthed om, hvad der får mig til at stortrives i forskellige arbejdssituationer. Dermed er det på mindre end et halvt år lykkedes at omlægge et arbejdsliv, der gjorde mig træt og mismodig, til en selvstændig virksomhed, jeg elsker og hver dag får ny energi af.

Det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive

Heros Journey-forløbet er det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive, jeg har gjort for mig selv i forhold til personlig udvikling. Nanas fornemmelse for andre mennesker er meget kærlig og yderst præcis. Hun har gjort forskellen i mit liv – og gør det stadig.

Nærværende og kærligt på alle planer

Nana har en fantastisk evne til at møde én dér, hvor man har behov for at blive mødt. Forløbet har været nærværende og kærligt på alle planer. Tak!

Mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi

Jeg har deltaget på Nanas Hero’s Journey Mentorforløb og efterfølgende på Mastermind: The Sequel – stepping into authority. Begge er uden sammenligning de mest meningsfulde forløb, jeg har deltaget i på min personlige udviklingsrejse. Nanas energi inducerer mod – mod til at kigge dybt i sig selv og holde blikket – og altid på en kærlig og tryg måde. Hun favner alle sider, lyse og mørke, uden fordømmelse. Mit første forløb med Nana var opvågnende, det næste åbenbarende – og begge transformerende. Nana er et af de skarpeste og dybeste mennesker, jeg nogensinde har mødt og arbejdet med. Enhver stund tilbragt i Nanas selskab efterlader mig klogere og mere indsigtsfuld – på mig selv og på den verden, jeg lever og skaber hver dag. Nana formidler mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi og eksempel.

Vished og ro

Jeg tror, at noget af det, der gør os allermest syge, er en opfattelse af formålsløshed. Og den kan du ikke have med helterejsen. Helterejsen og det at arbejde med Hero’s Journey giver ro. Du får vished om, at der er mening med alt det, der er sket i dit liv.

Spændende og meningsfuld undervisning

En spændende og meningsfuld undervisning, og den skal du have tak for! Jeg bruger den rigtig meget, og den guider mig på fineste og mest meningsfulde vis. Den er langt mere interessant og magisk end endnu en coach-uddannelse, der efterhånden kopierer hinanden i at sælge autenticitet på dåse. Hero’s Journey kan noget helt andet. Det rammer nogle helt centrale mytiske sandheder i sjælens DNA.

Berigende både fagligt og personligt

Hero’s Journey giver en helt ny dimension til Design Processen. Det har været berigende både fagligt og personligt, at følge The Mastermind, THE SEQUEL.

Nana Askov og forstår at scenograferer et enestående forløb, og er en knivskarp og inspirerende Hero’s Journey Guide.

Eventyrligt og lækkert

Dit onlinekursus er så fantastisk smukt – så indtagende, så æstetisk. Jeg elsker det. Eventyrligt og lækkert.

Hero’s Journey får alt til at gå op i en højere enhed

Nana Askov en meget dygtig og sprudlende formidler af the Heros Journey som udviklingsværktøj. Jeg har gået rejsen og undersøgt stadierne med Nana som guide flere gange, for at blive klogere på mig selv, på min og andres adfærd gennem de forskellige stadier i helterejsen. Især på The Sequel, Masterminden , faciliterede Nana et særligt fælles kraftfelt i gruppen til stor inspiration.

Heros Journey er den overordnede ramme, der får alle teorierne om vores adfærdsmønstre til at gå op i en højere enhed og giver det formål og retning. Min viden om de forskellige stadier i Heros Journey er derfor blevet et uundværligt redskab i mit arbejde både med hele afdelinger og i individuelle rådgivningsforløb til at spotte og sætte ord på, hvad der er på spil og til at give en god og kvalificeret støtte i de forskellige situationer.

Helterejsen giver et sprog og går for mig hånd i hånd med en ydmyg og respektfuld indstilling til, at vi alle er eksperter og helte i eget liv, og samtidig magiske hjælpere for hinanden på livets af og til noget bumpede vej. Heros Journey er derfor motiverende, når det kommer til forandringsprocesser, den støtter mig i tålmodigt at bevæge mig fremad, og har lært mig at nyde alle dele af processen.

Det gav så meget mening

TUSIND tak for sessionen. Det var fantastisk, og du er fantastisk! Tak for din tid og dit nærvær. Jeg følte mig glad og let og håbefuld for første gang længe … det gav så meget mening: mit kald, mine superkræfter.

Jeg står stærkere end nogensinde før

Jeg vil blot takke for, at du netop med Hero’s Journey er med til at kalde så mange helte ud på rejsen – så medrivende og eventyrligt smukt. Jeg er så glad for, at jeg ærede blot et af mange kald … Jeg føler en kraft – en pulserende og ekspanderende energi af overflod og kærlighed, hvor jeg udviser modet og har tilliden til at stå stærkt i min personlighed styrke og lade mit lys skinne endnu mere, end det gjorde i forvejen.

Føles som den store finale

At lære Hero’s Journey at kende føles som den store finale, mit liv har ledt hen til de sidste 15 år. Jeg har arbejdet med mig selv med mange forskellige metoder og med mange forskellige mentorer, og det er som om, at al den viden, jeg har fået, er blevet samlet i én overskuelig model, som giver det hele mere kraft og brugbarhed.

I den tid jeg har gået hos Nana, er jeg begyndt at følge mine kald – mine drømme og visioner – kompromisløst, og der er sket mirakler i mit liv på under et halvt år. Det bedste er, at det føles roligt. Det er en grundlæggende ting, der har forandret sig. Jeg er fyldt med groundedhed og gå-på-mod!

En rejse, man ikke vil hjem fra

At deltage på Mastermind har været som en rejse, man ikke helt vil hjem fra. Nana er en fantastisk og inspirerende underviser, formidler og mentor, der med dette forløb holder og skaber rum til at den enkelte kan folde sig ud og vokse som menneske. Alle sanser og følelser bliver vækket, stimuleret og mødt, og jeg føler mig meget heldig at have været med på denne fantastiske og transformerende rejse. Tak.

ALT DET PRAKTISKE

Fem undervisningsgange

The Call & The Departure
Lær at mærke dit kald og skabe et liv, hvor du lever dit purpose
Torsdag 4. januar 2024 kl. 18.00-21.00 i København

The Hero in You & The Enneagram
Din personlige helterejse og dine særlige heltekræfter
Tirsdag 16. januar kl. 18.00-21.00 – vi mødes online via Zoom

Lost in the Woods
Mødet med dine drager og sirener, og hvordan du med accept ser din værste frygt i øjnene
Tirsdag 30. januar kl. 18.00-21.00 – vi mødes online via Zoom

The Holy Grail – Your Sacred Yes
Hvordan du forstår din sjæls dybeste drømme og det store WHY i dit liv
Tirsdag 13. februar kl. 18.00-21.00 vi mødes online via Zoom

The Hero Returns
Tirsdag 27. februar kl. 18.00-21.00 vi mødes i København

UNDERVISNINGEN FOREGÅR VIA ZOOM OG I VORES LOKALER MIDT I KØBENHAVN

Du får plads på et lille hold, hvor vi gennem 12 uger arbejder med din personlige Hero’s Journey.
Der vil være tid til masser af direkte dialog.
Undervisningen foregår både i vores fantastiske lokaler i et gammelt pakhus i Njalsgade, 15 minutters gang fra Rådhuspladsen og 2 minutter fra Islands Brygge Station, samt via Zoom i et online mødelokale, hvor alle deltagere kan tale og se hinanden.

Du får adgang til en optagelse af online sessionerne efterfølgende, og der vil være masser af øvelser og sparring med Nana Askov undervejs.

Del af en privat facebook-gruppe

Som deltager på 12 ugers-forløbet får du gratis medlemsskab af en lukket gruppe på Facebook, hvor der vil være øvelser, feedback og sparring mellem de fem undervisningsgange.

1-1 session

Der vil i forløbet være indlagt en 1-1 session på 90 minutter med Nana Askov

Video- og audio

Du får også gratis adgang til et omfattende video- og audiomateriale om The Hero’s Journey. Materialet supplerer live-undervisningen, og støtter din læring om de forskellige stadier på helterejsen.

Gratis adgang til en workshop efter eget valg

Derudover får du mulighed for frit at vælge en plads på en af de forskellige aftenworkshops om Indre Barn, intuition eller mystikerens rejse, som udbydes i 2023.

Ofte stillede spørgsmål

Vi mødes første gang til live-undervisning i Nana Askovs stemningsfulde lokaler i Njalsgade, København torsdag den 4/1 2024 kl. 18.30. Herefter mødes vi yderligere fire tirsdage i foråret 2024

Du får allerede adgang til forløbets online-materiale en uge før kursusstart, nemlig tirsdag den 28/12 2023. Det er ikke et krav for at møde op til første undervisningsgang, at du har nået at orientere dig online. Men hvis du har tid og lyst, er det altså muligt.

Den 28/12 får du også et link til Nana Askovs online-kalender, så du kan booke din 1-1 session. Du vælger selv, hvornår i forløbet, du ønsker at benytte denne mulighed.

Du vælger selv, hvor dybt du vil gå, og hvor aktivt du vil arbejde med din proces – og dermed reelt også, hvor lang tid du vil bruge på det.

Forløbet er struktureret som et 9 ugers forløb, hvor vi mødes 5 gange til masser af faglig undervisning. Mellem de fem undervisningssessioner er der indlagt god tid til refleksion, øvelser og sparring, så du forløbet igennem har rig mulighed for både at udforske de relevante tools i Hero’s Journey og forfølge forskellige veje ind til dine egne svar.

Motiveres du af fællesskabet med andre, kan det også anbefales at afsætte lidt tid mellem de fem undervisningssessioner til at deltage i debatten i forløbets facebook-gruppe. Her kan du dele dine successer, strategier og erfaringer med de andre deltagere i kursusgruppen, og lade dig inspirere, når Nana Askov lægger refleksioner ud og svarer på spørgsmål.

Online har du samlet set adgang til 9,5 times video- og audiolektioner, hver især af mellem 2 og 30 minutters varighed. Dem kan du benytte efter behov til at supplere live-undervisningen. Der er også syv meditationer af 9 til 37 minutters varighed, som du både kan bruge løbende gennem kurset og efterfølgende, hvis du gerne vil tappe ind i den samme stemning igen. Derudover 19 skræddersyede øvelser, som de fleste gør på 5-10 minutter, og som er tilrettelagt til at føre dig videre ad dit spor.

Hvis du gerne vil vide endnu mere, er der også et herligt bibliotek af historier og refleksioner og videoklip, som du kan dykke ned i. I alt cirka 2,5 times inspiration.

Du vælger som nævnt selv, hvor dybt du vil gå, og i hvilket omfang du vil benytte online-materialet. Du kan sagtens følge den fysiske undervisning alene – men får selvsagt dybere forståelse for både dit eget livsformål og Hero’s Journey, og styrker dermed i endnu højere grad din evne til at skifte retning i livet, hvis du også tillader dig selv at dykke ned i de forskellige online-ressourcer på egen hånd.

Fra første til sidste undervisningssession strækker forløbet sig over 9 uger i 1. kvartal 2024.

Din adgang til forløbets online-materiale lukker dog først seks fulde måneder (180 dage) efter åbningen. Selvom live-undervisningen med Nana Askov slutter primo april, har du altså yderligere 3 måneder til at arbejde med din proces i lige præcis det tempo og omfang, du ønsker.

Forløbets facebook-gruppe vil også være åben for aktivitet, så længe du og dine medkursister ønsker at benytte den. På mange hold knytter deltagerne så tætte bånd undervejs i forløbet og har så stor glæde af at udveksle erfaringer, at facebook-gruppen forbliver i live længe efter, at både 9 ugers-forløbet officielt er afsluttet, og online-materialet lukket.

Under alle omstændigheder er forløbet tilrettelagt, så du har god tid til at lade forandringerne i dit liv ske stille og roligt, når det føles rigtigt.

Du sætter selv tempoet, så det er ikke muligt at komme bagud. Det vigtige er, at du bruger din viden om de enkelte tools i The Hero’s Journey, når det er relevant for dig i dit liv og i forhold til netop den rejse, du har begivet dig ud på.

De to Zoom-sessioner optages, og kan derfor opleves på replay, når det passer dig. Hvis du bliver syg og misser en session, har du derfor mulighed for i stedet at indhente den viden, du er gået glip af, på den måde.

Meget! Nana følger og støtter dig fra start til slut i hele forløbet.

Hun tilrettelægger og underviser først og fremmest selv på forløbets 5 undervisningssessioner. Hun møder dig også i øjenhøjde på din 1-1 session, og følger op på dine udfordringer i forløbets facebook-gruppe hver eneste dag gennem hele forløbet.

Online vil du desuden møde Nana i 15 undervisningsvideoer på mellem 2 og 30 minutters varighed. Du vil også høre hendes stemme i seks audiolektioner og syv meditationer, der er udviklet specifikt til Hero’s Journey. Selvom onlineformatet betyder, at du vil modtage undervisningen via din computerskærm eller dine høretelefoner, er materialet designet til at give den størst mulige følelse af personlighed og nærvær.

Undervisningen er tilrettelagt, så der er god tid til at stille spørgsmål både på de to fysiske sessioner og de to online-sessioner via Zoom.

Under din 1-1 coaching-session har du desuden 45 eksklusive minutter, som kun handler om dig og svarene på dine spørgsmål.

Derudover er det hver eneste dag i forløbet muligt at stille spørgsmål i forløbets facebook-gruppe, både til Nana Askov og de andre deltagere. Faktisk er de fleste deltagere på forløbet fuldstændig blown over, hvor høj kvalitet dialogen og de forskellige svar har i netop dette forum.

Nej, det er ikke nødvendigt. Forløbet giver dig al den nødvendige viden og de vigtigste life tools, så du kan komme godt i gang med at skabe små eller store forandringer i dit liv ved hjælp af Hero’s Journey.

Omvendt kommer du ikke til at kede dig, hvis du på forhånd har kendskab til Campbell og/eller Hero’s Journey. I så fald kan du bruge kurset med alle dets øvelser og refleksioner som afsæt til at komme et skridt nærmere dit Purpose i livet.

Nej, det er ikke nødvendigt, at du kender til enneagrammet. De ni personlighedstyper vil blive gennemgået under kurset. Hvis du allerede kender til enneagrammet vil du her kunne finde inspiration til at se, hvordan de to systemer, The Hero’s Journey og Enneagrammet taler sammen.

Ja! Hvis du skal ud at rejse, bor for langt væk fra København, tog og busser sner inde eller andet, er det muligt at deltage i undervisningen via Zoom i stedet for at komme til København.

Aftal blot nærmere med Nana Askov, når forløbet starter.

Nana Askovs stemningsfulde lokaler ligger på Islands Brygge i København på adressen Njalsgade 23C, 3. sal, lige ved Langebro.

Kommer du i bil, er der en parkeringsplads med rigelig kapacitet lige foran opgangen. Det koster 16 kroner i timen at parkere her på hverdage kl. 18-23. (Blå betalingszone).

Kommer du med offentlig transport, så glæd dig over, at det kun tager 5 minutter at gå fra Islands Brygge metrostation. Og at buslinjerne 5C, 33, 68, 77 og 250S også standser i ganske kort gå-afstand fra adressen.

Samlet pris

12.000 kr. inklusive moms

Det er muligt at betale mentorforløbet i månedlige rater, enten 5 måneder á 2.500 kr. eller 3 måneder á 4.100 kr.
Forløbet betales forud for kursets start.
Se handelsbetingelser her

OBS: Der er et meget begrænset antal pladser, som fordeles efter Først til mølle-princippet. Forløbet har været afholdt ti gange.

12.000 kr.
Engangsbetaling, inklusive moms

3 x 4.100 kr.
3 månedlige rater, inkl. moms

5 x 2.500 kr.
5 månedlige rater, inklusive moms

Du giver mening. Der er en rød tråd i dit liv, og der er et formål med lige præcis dig. Det er det, Hero’s Journey hjælper dig med at finde.

Nana Askov