HERO’S JOURNEY

Summer 24

start 21. maj 2024

Dette eksklusive 12 ugers mentorforløb “The Hero’s Journey” med Nana Askov har kørt ti gange og været udsolgt.

UDSOLGT!

START JANUAR 2023

UDSOLGT!

START 29. marts 2022

UDSOLGT!

START 7. september 2021

LUKKET FOR TILMELDING

The Hero’s Journey:

FIND DIT KALD  – OG TAG DET

12 ugers mentorforløb med Nana Askov.  Vi arbejder med The Hero’s Journey og Enneagrammet.

Live-undervisning, 1-1 sessioner og daglige øvelser er en del af kurset.

Tag rejsen med en mentor

Dit kald er din vej til overflod, fornyet livskraft og glæde

Hero’s Journey er til dig, der ved, at det er tid at skabe en forandring i dit liv.

Det kan være i din karriere eller i dit private liv.

Vær klar til, at noget magisk vil ske.

Dette 12 ugers forløb er et mentorforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor du finder dit kald, og du får det sat i spil. Det er til dig, der kan svare ja på ét af disse spørgsmål:

  • Jeg længes efter noget, som føles stort (måske endda helt urealistisk)

  • Mit arbejdsliv skal have ny energi – måske et nyt niveau

  • Jeg bærer på en tvivl i mig selv – jeg er ikke helt på rette hylde

  • Jeg er frustreret over mit nu, men kan ikke helt se vejen

  • Jeg føler mig til tider fastlåst i mit liv

  • Jeg er i en overgangsfase – karriereskifte, parforhold, skilsmisse

  • Jeg er på vej med et kreativt projekt – en bog, design, kunst, musik eller noget, verden ikke har set før

Dit kald fører ofte noget helt uventet og stort med sig. Noget, du end ikke i din vildeste fantasi havde kunnet forestille dig.

Dit kald

Du vil lære at høre et kald.

Du vil begynde at gennemskue, hvilke frygtmønstre der ubevidst har styret dine livsvalg, og du vil se og forstå dine afledningsmønstre. De bærer en vigtig besked til dig, som du måske har overhørt.

Du vil få en indsigt i dine særlige styrker. Der, hvor du er ekstra-ordinær og umulig at vælte.

Vi arbejder med Enneagrammet og din personligheds potentialer.

Du vil blive bedre til at træffe valg, som er i integritet med dig.

Indre visdom

I løbet af fem undervisnings-sessioner lærer du at sætte ord på dit Purpose – det formål, du har med dig.

Du finder din personlige grundfortælling, og du forstår, hvordan du kan bruge den, når du skal performe, både i karrieresammenhæng og i dine relationer, så andre ser din magi og råstyrke.

Autentisk gennemslagskraft

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

ALT DET PRAKTISKE

SUMMER 24

Fem undervisningsgange

The Call & The Departure
Lær at mærke dit kald og skabe et liv, hvor du lever dit purpose
Tirsdag 21. maj kl. 15.00-18.00 Gråbrødre Torv 14 B, 2. sal, 1154 København K.

The Hero in You & The Enneagram
Din personlige helterejse og dine særlige heltekræfter
Tirsdag 4. juni. kl 15.00-18.00 – Vi mødes på Zoom

Lost in the Woods
Mødet med dine drager og sirener, og hvordan du med accept ser din værste frygt i øjnene
Tirsdag 18. juni kl. 15.00-18.00 – Gråbrødre Torv 14 B, 2. sal, 1154 København

The Holy Grail – Your Sacred Yes

Hvordan du forstår din sjæls dybeste drømme og det store WHY i dit liv
Tirsdag 2. juli – vi mødes online via Zoom

The Hero Returns
Tirsdag 13. august kl. 15.00-18.00 Gråbrødre Torv 14B 2. sal, 1154 København

UNDERVISNINGEN FOREGÅR I VORES HYGGELIGE LOKALER MIDT I KØBENHAVN OG PÅ ZOOM

Du får plads på et lille hold, hvor vi gennem 12 uger arbejder med din personlige Hero’s Journey.
Der vil være tid til masser af direkte dialog.
Undervisningen foregår både i vores fantastiske lokaler i et gammelt baghus på Gråbrødre Torv midt i København. 10 minutters gang fra Nørreport Station og Kgs Nytorv, samt via Zoom i et online mødelokale, hvor alle deltagere kan tale og se hinanden.

Du får adgang til en optagelse af online sessionerne efterfølgende, og der vil være masser af øvelser og direkte dialog og sparring med Nana Askov undervejs.

Del af en privat facebook-gruppe

Som deltager på 12 ugers-forløbet får du gratis medlemsskab af en lukket gruppe på Facebook, hvor der vil være øvelser, feedback og sparring mellem de fem undervisningsgange.

1-1 session

Der vil i forløbet være indlagt en 1-1 session på 90 minutter med Nana Askov

Video- og audio

Du får også gratis adgang til et omfattende video- og audiomateriale om The Hero’s Journey. Materialet supplerer live-undervisningen, og støtter din læring om de forskellige stadier på helterejsen.

Gratis adgang til en workshop efter eget valg

Derudover får du mulighed for frit at vælge en plads på en af de forskellige aftenworkshops om Indre Barn, intuition eller mystikerens rejse, som udbydes i det indeværende år.

Ofte stillede spørgsmål

Vi mødes første gang til live-undervisning i Nana Askovs stemningsfulde lokaler på Gråbrødre Torv, kort fra Kongens Nytorv og Nørreport Station i København. Tjek de endelige datoer længere nede på siden.

Du får allerede adgang til forløbets online-materiale en uge før kursusstart. Det er ikke et krav for at møde op til første undervisningsgang, at du har nået at orientere dig online. Men hvis du har tid og lyst, er det altså muligt.

Du får du også et link til Nana Askovs online-kalender, så du kan booke din 1-1 session. Du vælger selv, hvornår i forløbet, du ønsker at benytte denne mulighed.

Du vælger selv, hvor dybt du vil gå, og hvor aktivt du vil arbejde med din proces – og dermed reelt også, hvor lang tid du vil bruge på det.

Forløbet er struktureret som et 9-12 ugers forløb, hvor vi mødes 5 gange til masser af faglig undervisning. Ialt mere end 20 lektioner live undervisning med Nana Askov. Mellem vores undervisningssessioner er der indlagt god tid til refleksion, øvelser og daglig sparring, så du forløbet igennem har rig mulighed for både at udforske de relevante værktøjer i Hero’s Journey og forfølge forskellige veje ind til dine egne svar.

Motiveres du af fællesskabet med andre, kan det også anbefales at afsætte lidt tid mellem de fem undervisningssessioner til at deltage i forløbets private facebook-gruppe. Her kan du dele dine successer, strategier og erfaringer med de andre deltagere i kursusgruppen, og lade dig inspirere, når Nana Askov lægger refleksioner ud og svarer på spørgsmål.

Online har du samlet set adgang til 9,5 times video- og audiolektioner, hver især af mellem 2 og 30 minutters varighed. Dem kan du benytte efter behov til at supplere live-undervisningen. Der er også syv meditationer af 9 til 37 minutters varighed, som du både kan bruge løbende gennem kurset og efterfølgende, hvis du gerne vil tappe ind i den samme stemning igen. Derudover 19 skræddersyede øvelser, som de fleste gør på 5-10 minutter, og som er tilrettelagt til at føre dig videre ad dit spor.

Hvis du gerne vil vide endnu mere, er der også et herligt bibliotek af historier og refleksioner og videoklip, som du kan dykke ned i. I alt cirka 2,5 times inspiration.

Du vælger som nævnt selv, hvor dybt du vil gå, og i hvilket omfang du vil benytte online-materialet. Du kan sagtens følge den fysiske undervisning alene – men får selvsagt dybere forståelse for både dit eget livsformål og Hero’s Journey, og styrker dermed i endnu højere grad din evne til at skifte retning i livet, hvis du også tillader dig selv at dykke ned i de forskellige online-ressourcer på egen hånd.

Fra første til sidste undervisningssession strækker forløbet sig over 9-12 uger, afhængig af ferie og højtider.

Din adgang til forløbets online-materiale lukker dog først seks fulde måneder (180 dage) efter åbningen. Du har altså altid yderligere 3 måneder til at arbejde med din proces i lige præcis det tempo og omfang, du ønsker.

Forløbets facebook-gruppe vil også være åben for aktivitet, så længe du og dine medkursister ønsker at benytte den. På mange hold knytter deltagerne så tætte bånd undervejs i forløbet og har så stor glæde af at udveksle erfaringer, at facebook-gruppen forbliver i live længe efter, at både 9 ugers-forløbet officielt er afsluttet, og online-materialet lukket.

Under alle omstændigheder er forløbet tilrettelagt, så du har god tid til at lade forandringerne i dit liv ske stille og roligt, når det føles rigtigt.

Du sætter selv tempoet, så det er ikke muligt at komme bagud. Det vigtige er, at du bruger din viden om de enkelte værktøjer i The Hero’s Journey, når det er relevant for dig i dit liv og i forhold til netop den rejse, du har begivet dig ud på.

Zoom-sessionerne optages, og kan derfor opleves på replay, når det passer dig. Hvis du bliver syg og misser en session, har du derfor mulighed for i stedet at indhente den viden, du er gået glip af, på den måde.

Meget! Nana følger og støtter dig fra start til slut i hele forløbet.

Hun tilrettelægger og underviser først og fremmest selv på forløbets 5 undervisningssessioner. Hun møder dig også i øjenhøjde på din 1-1 session, og følger op på dine udfordringer i forløbets facebook-gruppe hver eneste dag gennem hele forløbet.

Online vil du desuden møde Nana i 15 undervisningsvideoer på mellem 2 og 30 minutters varighed. Du vil også høre hendes stemme i seks audiolektioner og syv meditationer, der er udviklet specifikt til Hero’s Journey. Selvom onlineformatet betyder, at du vil modtage undervisningen via din computerskærm eller dine høretelefoner, er materialet designet til at give den størst mulige følelse af personlighed og nærvær.

Undervisningen er tilrettelagt, så der er god tid til at stille spørgsmål både på de to fysiske sessioner og de to online-sessioner via Zoom.

Under din 1-1 coaching-session har du desuden 90 eksklusive minutter, som kun handler om dig og svarene på dine spørgsmål.

Derudover er det hver eneste dag i forløbet muligt at stille spørgsmål i forløbets facebook-gruppe, både til Nana Askov og de andre deltagere. Faktisk er de fleste deltagere på forløbet fuldstændig blown over, hvor høj kvalitet dialogen og de forskellige svar har i netop dette forum.

Nej, det er ikke nødvendigt. Forløbet giver dig al den nødvendige viden og de vigtigste life tools, så du kan komme godt i gang med at skabe små eller store forandringer i dit liv ved hjælp af Hero’s Journey.

Omvendt kommer du ikke til at kede dig, hvis du på forhånd har kendskab til Campbell og/eller Hero’s Journey. I så fald kan du bruge kurset med alle dets øvelser og refleksioner som afsæt til at komme et skridt nærmere dit Purpose i livet.

Nej, det er ikke nødvendigt, at du kender til enneagrammet. De ni personlighedstyper vil blive gennemgået under kurset. Hvis du allerede kender til enneagrammet vil du her kunne finde inspiration til at se, hvordan de to systemer, The Hero’s Journey og Enneagrammet taler sammen.

Ja! Hvis du skal ud at rejse, bor for langt væk fra København, tog og busser sner inde eller andet, er det muligt at deltage i undervisningen via Zoom i stedet for at komme til København.

Aftal blot nærmere med Nana Askov, når forløbet starter.

Nana Askovs stemningsfulde lokaler ligger på Gråbrødre Torv midt i København på adressen Gråbrødre Torv 24B, 2. sal, 1154 København K.

Kommer du i bil, er det muligt at parkere i p-hus ved Illum.

Kommer du med offentlig transport, så glæd dig over, at det kun tager 5 minutter at gå fra Kongens Nytorv eller Nørreport station.

Samlet pris

12.000 kr. inklusive moms

Det er muligt at betale mentorforløbet i månedlige rater, enten 5 måneder á 2.500 kr. eller 3 måneder á 4.100 kr.
Forløbet betales forud for kursets start.
Se handelsbetingelser her

OBS: Der er et meget begrænset antal pladser, som fordeles efter Først til mølle-princippet. Forløbet har været afholdt ti gange.

12.000 kr.
Engangsbetaling, inklusive moms

3 x 4.100 kr.
3 månedlige rater, inkl. moms

5 x 2.500 kr.
5 månedlige rater, inklusive moms

Du giver mening. Der er en rød tråd i dit liv, og der er et formål med lige præcis dig. Det er det, Hero’s Journey hjælper dig med at finde.

Nana Askov