BOG PÅ DANSK OM THE HERO’S JOURNEY

DIT KALD: Hero’s Journey: 12 trin, der tager dig ud på din personlige helterejse

Bog på dansk af Nana Askov om The Hero’s Journey

“DIT KALD – Hero’s Journey: 12 trin, der tager dig ud på din personlige helterejse” er den første bog på dansk, som gennemgår The Hero’s Journey.

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, i storytelling, traumeterapeutisk arbejde og som en fantastisk, eventyrlig og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

Denne bog er skrevet, så du kapitel for kapitel guides gennem din egen livsrejse. Teori, praktiske øvelser og fortællinger fra både Nana Askovs eget liv og fra hendes praksis som rådgiver og guide for mennesker flettes sammen i en praktisk, fængende og anvendelig bog, der både kan læses i sin helhed, i punktnedslag eller bruges som opslagsværk.

The Hero’s Journey regnes for at være blandt verdens mest læste akademiske værker.

’Dit Kald’ lærer os, at ethvert stadie på vores udviklingsrejse har sin vigtighed og invitation til os. At enhver begivenhed i dit liv, er et trin på din helterejse. At alt det, der sker og er sket, har en sammenhæng som fine perler på en snor.

Bogen er en smuk udgave med hardcover, kapitelsnor og høj kvalitets-print. En smuk gave at give til dig selv eller en, du har kær.

KØB BILLETTER HER

Tag med til foredrag om DIT KALD og The Hero’s Journey

Kalender
DATOEVENTTID OG STED
13/3

WORKSHOP: FIND & FØLG DIT KALDStudieStuen, Odense
Billetpris 299,-
21/3WORKSHOP: FIND & FØLG DIT KALDBog & Mystik, Valby København. Billetpris 299,-
3/4
WORKSHOP: FIND & FØLG DIT KALDStationen.Co, Sorø
Billetpris 299,-
10/4
WORKSHOP: FIND & FØLG DIT KALDNAYA, Nivå
Billetpris 299,-