• Hero’s Journey: Innovation & Performance

    WORKSHOP

    HERO'S JOURNEY FORLØB

The big question is whether you are going to be able to say a hearty YES to your adventure

Joseph Campbell

WORKSHOP

HERO’S JOURNEY A GUIDE TO INNOVATION

Heroes Journey er et anerkendt værktøj, som bruges til at understøtte innovations-processer, præsentationsteknik og purposedrevet storytelling i virksomheder

Når vi skal tænke nyt – se nye muligheder skal der mere i spil, end blot at gøre som vi plejer.

Med Hero’s Journey får I et effektivt framework, der gør det muligt at sætte skub under ideudvikling, innovation og nytænkning. Du vil skærpe evnen til at skære ind til benet og forstå, både virksomhedens purose, men også din egen rolle, dit purpose som co-creater af det store fælles purpose. Purpose er det, der giver en oplevelse af meningsfuldhed.

Som deltager vil man skærpe sin evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker – både virksomheden og hver enkelt person i teamet.

Sæt de rette ord på fortællingen, så andre vil kunne se magien

Som deltager lærer du, at forstå værdien af et purpose, og at arbejde purpose-orienteret, så det skinner igennem, både i udviklingsfasen, præsentationsmateriale og salgsdelen. Du arbejder med grundfortælling forstår, hvordan du kan bruge den, når du skal performe med autencitet og styrke.

Autentisk gennemslagskraft og mod

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft. Både når det kommer til lederskab, præsentation og salg.

Lidt om baggrunden for Hero’s Journey

Den største fejl i vores tid er, at vi har bildt os ind, at myter er usandheder. Det er ganske forkert. Myter er skabt gennem årtusinder, fordi de hjælper os som mennesker til at se og forstå vores egen udviklingscyklus. Uden fortællingerne bliver vi retningsløse og deprimerede.

Nogenlunde sådan sagde den anerkendte antropolog Joseph Campell kort før sin død i et stort interview med den amerianske journalist Bill Moyers. Joseph Campell fortalte om sin forskning af alverdens religioner, myter, sagn og fortællinger, der endte med at blive bestselleren ‘The Hero With a Thousand Faces”.

Her udviklede han Hero’s Journey, som kom til at danne skole for fortællere, dramatikere, filosoffer og coaches verden over.

Når vi arbejder med Hero’s Journey som framework får vi mulighed for at udforske alt det, der motiverer os, vores barrierer, vanskeligheder, konflikter, mål og resultater. Alt det, der opstår i enhver udviklingsproces. Det foregår i et magisk univers af helte, myter og eventyr. Og det kan bruges både til en faglig og personlig udvikling, der kan omsættes til modige og powerfulde heltegerninger – både i privatlivet og karrieren.

You will find your purpose and see what a powerfull and courageous hero, you really are

Nana Askov

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Forespørgsel om Hero’s Journey Innovations-workshop