Syv dage, der styrker dig i at lytte til din intuition.

Skriv dig op her og tag med på en lille online helterejse med lyd og tekst.

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY

You are on a hero‘s journey. Life is full of magic and miracles. Maybe you didn’t notice? You have already taken the first step

Nana Askov

KONTAKT

Nana Askov

NORD Communications Aps
Nansensgade 37,
1366 København K
CVR. 40611266
Mobil: +45 40 99 49 42

Nye sider af mig selv

TAK! Bare tak! Jeg er dybt rørt. Det havde jeg ikke forventet kunne ske på et onlineforløb. Jeg har fundet sider af mig selv, jeg ikke troede, jeg besad.

Ægte og troværdigt

Nana er utroligt tillidsvækkende. Det gør, at arbejdet med hende bliver ægte og troværdigt – fordi jeg tør være HELT ærlig overfor både hende og mig selv.

Livsglæde og ny energi

Nana Askov har hele pakken. Hun er en sindssygt dygtig, levende og humoristisk formidler af Hero’s Journey og Enneagrammet, og både skarp, empatisk og handlingsorienteret i rollen som coach. Med hendes hjælp har jeg fået langt større indsigt i mine egne kompetencer og arbejdsmetoder, og bevidsthed om, hvad der får mig til at stortrives i forskellige arbejdssituationer. Dermed er det på mindre end et halvt år lykkedes at omlægge et arbejdsliv, der gjorde mig træt og mismodig, til en selvstændig virksomhed, jeg elsker og hver dag får ny energi af.

Det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive

Heros Journey-forløbet er det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive, jeg har gjort for mig selv i forhold til personlig udvikling. Nanas fornemmelse for andre mennesker er meget kærlig og yderst præcis. Hun har gjort forskellen i mit liv – og gør det stadig.

Nærværende og kærligt på alle planer

Nana har en fantastisk evne til at møde én dér, hvor man har behov for at blive mødt. Forløbet har været nærværende og kærligt på alle planer. Tak!

Vished og ro

Jeg tror, at noget af det, der gør os allermest syge, er en opfattelse af formålsløshed. Og den kan du ikke have med helterejsen. Helterejsen og det at arbejde med Hero’s Journey giver ro. Du får vished om, at der er mening med alt det, der er sket i dit liv.

Spændende og meningsfuld undervisning

En spændende og meningsfuld undervisning, og den skal du have tak for! Jeg bruger den rigtig meget, og den guider mig på fineste og mest meningsfulde vis. Den er langt mere interessant og magisk end endnu en coach-uddannelse, der efterhånden kopierer hinanden i at sælge autenticitet på dåse. Hero’s Journey kan noget helt andet. Det rammer nogle helt centrale mytiske sandheder i sjælens DNA.

Eventyrligt og lækkert

Dit onlinekursus er så fantastisk smukt – så indtagende, så æstetisk. Jeg elsker det. Eventyrligt og lækkert.

Det gav så meget mening

TUSIND tak for sessionen. Det var fantastisk, og du er fantastisk! Tak for din tid og dit nærvær. Jeg følte mig glad og let og håbefuld for første gang længe … det gav så meget mening: mit kald, mine superkræfter.

Jeg står stærkere end nogensinde før

Jeg vil blot takke for, at du netop med Hero’s Journey er med til at kalde så mange helte ud på rejsen – så medrivende og eventyrligt smukt. Jeg er så glad for, at jeg ærede blot et af mange kald … Jeg føler en kraft – en pulserende og ekspanderende energi af overflod og kærlighed, hvor jeg udviser modet og har tilliden til at stå stærkt i min personlighed styrke og lade mit lys skinne endnu mere, end det gjorde i forvejen.

Føles som den store finale

At lære Hero’s Journey at kende føles som den store finale, mit liv har ledt hen til de sidste 15 år. Jeg har arbejdet med mig selv med mange forskellige metoder og med mange forskellige mentorer, og det er som om, at al den viden, jeg har fået, er blevet samlet i én overskuelig model, som giver det hele mere kraft og brugbarhed.

I den tid jeg har gået hos Nana, er jeg begyndt at følge mine kald – mine drømme og visioner – kompromisløst, og der er sket mirakler i mit liv på under et halvt år. Det bedste er, at det føles roligt. Det er en grundlæggende ting, der har forandret sig. Jeg er fyldt med groundedhed og gå-på-mod!

En rejse, man ikke vil hjem fra

At deltage på Mastermind har været som en rejse, man ikke helt vil hjem fra. Nana er en fantastisk og inspirerende underviser, formidler og mentor, der med dette forløb holder og skaber rum til at den enkelte kan folde sig ud og vokse som menneske. Alle sanser og følelser bliver vækket, stimuleret og mødt, og jeg føler mig meget heldig at have været med på denne fantastiske og transformerende rejse. Tak.

Mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi

Jeg har deltaget på Nanas Hero’s Journey Mentorforløb og efterfølgende på Mastermind: The Sequel – stepping into authority. Begge er uden sammenligning de mest meningsfulde forløb, jeg har deltaget i på min personlige udviklingsrejse. Nanas energi inducerer mod – mod til at kigge dybt i sig selv og holde blikket – og altid på en kærlig og tryg måde. Hun favner alle sider, lyse og mørke, uden fordømmelse. Mit første forløb med Nana var opvågnende, det næste åbenbarende – og begge transformerende. Nana er et af de skarpeste og dybeste mennesker, jeg nogensinde har mødt og arbejdet med. Enhver stund tilbragt i Nanas selskab efterlader mig klogere og mere indsigtsfuld – på mig selv og på den verden, jeg lever og skaber hver dag. Nana formidler mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi og eksempel.