• Kurser, Workshops & Foredrag

    KURSER & WORKSHOPS

Nana Askov afholder løbende kurser og workshops om fortællinger, kreativ skrivning, kommunikation, spiritualitet og personlig udvikling

TEMAAFTEN OM AT LADE SIG GUIDE: STILLER DU DIG SELV DE RETTE SPØRGSMÅL?

Start: 22. juni 2021 kl. 15-17.30
Sted: Nansensgade 37 st. th
Pris: 369 kr.
Tilmeld dig her

Succes og den dybe følelse af meningsfuldhed kommer, når vi har en oplevelse af at følge vores kald. At være på rette vej. Men hvad er den rette vej for dig? Det er kun dig, der ved det.

Denne temaaften arbejder vi med Living Questions – det populære kortdæk, der hjælper dig med at sætte gang i en daglig nærværstræning. Du får inspiration til, hvordan du kan lytte til din sjæls kald og give plads til en mere guided tilgang til de små og store livsvalg.

Din intuition er en guldgrube af visdom. Og ved at arbejde bevidst med din intuition får du adgang til en viden, der allerede bor i dig. Med øvelser og træning i intuitive processer får du hjælp til at lytte til dit kald.

Undervisningen foregår i vores gamle hyggelige butik i Nansensgade 37 st. th.
Mød op med en lille notesbog og en pen. 
Læs mere om Living Questions her
.

SOMMERRETREAT: Gå på opdagelse i myten om dig 

Heldagsworkshop på Ledreborg Slot. 27 jun 2021 kl. 10:00 – 17:00, Ledreborg Slot, Ledreborg Alle 2D, 4320 Lejre

En heldags workshop med Nana Askov og Ronni Vistisen med Indre Barn og Hero’s Journey som en vej til at se din fortælling, skabe mening med dine valg og forstå de kontrakter, du ubevidst har indgået med livet

Det kan være svært at se meningen med de svigt, smerter eller måske skamfulde oplevelser, du har oplevet. Ofte vil det være begivenheder og følelser, vi mest af alt har lyst til at gemme væk. Bare glemme dem og komme videre.

Men det er ikke bare forløsende og livsbekræftende at tage dem frem og dvæle ved dem for en stund. Det er også en vej til at se din særlige styrke.

At forstå den myte om dig, der vækker genklang i andre omkring dig.

Dine gamle smerter og nederlag og måden du lever med dem på, er et fyrtårn for andre. Det er din fortælling. Den der gør, at andre ser dig og at du står stærkt i dig selv.

Det er her nøglen til at brænde igennem og blive en inspiration for alle omkring dig ligger. Uanset om det er dine børn, din familie, venner, kolleger, medarbejdere, du skal lede eller det er kunder i din forretning.

På denne workshop får du mulighed for at gå på opdagelse i myten om dig selv.

Vi ser på de kontrakter, du ubevidst har indgået med dig selv i livet. Kontrakter, der skal opfyldes af dig, før du må opleve livsglæde, succes eller måske kærlighed.

Vi arbejder med The Myth of the Wounded Healer fra Antikkens Grækenland, Indre Barn og Hero’s Journey.

Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du kender til Indre Barn eller Hero’s Journey. Indholdet vil være unikt og sammensat således, at du bliver guided igennem din egen fortælling.

Dette lille sommer-retreat er en rejse ind i dig selv og tilbage i din fortælling. Det foregår i smukke historiske lokaler på Ledreborg Slog ved Lejre. Her er der adgang til skov og slotsparken, hvor vi vil tilbringe en del af dagen, hvis vejret tillader det. Medbring behagelige sko til gåtur i skoven og en trøje.

Frokost, kaffe/the og  snacks er inkluderet i prisen.

LEDIGE PLADSER: 9 MDR MASTERMIND: KISSER PALUDAN & NANA ASKOV

Start: 17. august 2021, Indiakaj 10, København Ø // Nansensgade 37, København S

Du kom hertil med et formål, og du er sammensat med en personlighed og drømme som passer til netop dette formål. Mange taler om purpose. Din sjæl kender dit formål, og hvis du mærker efter, vil du kunne se, hvordan den hele tiden minder dig om det og kalder på dig. Når sjælen kalder, mærker du det måske som en stille længsel, en tristhed, en frustration eller følelse af gentagelse af dramaer. Det kan også være en følelse af af at sidde fast i tåge og stilstand. Ikke at kunne trænge igennem.

Dette er en ni måneder lang mastermind for dig, som er kaldet til at leve dit liv med mod. Det er til dig, som ønsker efter at bruge dit fulde potentiale og mærke kraften i visdommen i, at alt det, du har brug for, for at skabe et liv med glæde, nærvær og mirakler er til stede. Har du en længsel efter at træde helt ind i din helterolle? Vil du lære at lytte til dit kald og få redskaber til at være det store lys, du er her for at være?

Dette mastermind-forløb kan være porten for dig.

LUKKET FOR TILMELDING: HERO’S JOURNEY SYV UGERS UDVIKLINGSFORLØB

Start: 1. juni 2021

Hero’s Journey er til dig, der er på vej til at skabe en vigtig forandring i dit liv. Det er et udviklingsforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor vi sammen finder eventyret og magien i dit liv og den drøm du bærer på.

Du finder dit kald og får følgeskab på dit eventyr. Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig.

Du møder dine indre drager og sirener. Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Det, der afholder dig fra at sætte handling bag noget, du måske længe gerne har villet realisere.

THE WALK OF JOY – GENFIND DIN BEGEJSTRING OG LIVSKRAFT

Start 23. april kl. 15-18.00 og frem til den 14. maj 2021. Vi mødes online

Pris: 597,- inkl moms

Hvad gør du, når alt omkring dig er gået i stå? Trækker du dig tilbage og håber på bedre tider, eller tager du imod invitationen fra livet?

Vi sætter fuldt blus på den indre rejse. Faktisk kan man booste den i en sådan grad, at det nærmest kan føles som champagnebobler i blodet. Og lige nu er timingen er perfekt. Måske vil du tage den sammen med os?

De næste 21 dage sætter vi skub i livsglæden og begejstringen – den livskraft, der kommer indefra og som er tilgængelig i dig – hele tiden. Det er den, der trækker dig op på en højere frekvens og giver dig styrke og energi – og det er den, der er fundamentet for de ydre forandringer, der vil ske i din tilværelse.

Livet er sjovt – det må vi aldrig glemme. Det er meningen, at det skal føles let. Så hvad skal der til, for at du mærker letheden, der er tilgængelig, lige nu?

Disse 21 dage arbejder vi intensivt med; Dine sanser, glæde, nydelse, skaberkraft, bøn & affirmationer, overgivelse & tillid, taknemmelighed og tankens kraft. Gennem overgivelse og tillid til at livet elsker dig, arbejder vi sammen med, indefra ud, at skabe det indre landskab, som så vil skabe et liv, der er fyldt med taknemmelighed, glæde, flow og bliss.

Med konkrete øvelser og refleksioner trænes du i bevidst lederskab af dine tanker. Du forbinder dig til den dybe følelse af bliss, der opstår, når du bare ved, i hver en celle af din krop, at du er på rette kurs og har tillid til livet.

21 dage med din personlige bøn

Bliv bevidst om bønnens hemmelige skaberkraft og find den, der passer til dig. Bønnens skaberkraft er enorm. Succesfulde mennesker, kunstnere, læremestre og tænkere har kendt til bønnens hemmelighed siden tidernes morgen.

Måske har du allerede én, du bruger, når udfordringer blokerer dig eller livet føles tungt?

Bøn kan bruges til at bane vejen for at lade mirakler ske. I løbet disse 21 dage fokuserer vi på din personlige bøn. Hvordan skal den lyde, så du sætter skub i de rette bevægelser – dem der går fra dit inderste og ud i verden.

Du får

  • 2 online workshops med Nana Askov og Kisser Paludan, hvor der bliver mulighed for at dele, stille spørgsmål og give hinanden gensidigt sparring.
  • Adgang til en lukket facebookgruppe 
  • 6 små online kurser om; Taknemmelighed, Tankens kraft, Bliss, Glæde, sanser & nydelse, Bøn og affirmationer, Skaberkraft og livskraft og Selvkærlighed & glæde
  • Fælles træning med 21 daglige inspirationer, refleksioner eller øvelser

WORKSHOP: DIN FØRSTE REJSE IND I VERDEN VISER VEJEN TIL DIT KALD

Start: 23. Marts 2021, kl. 16-19:30, Sted: Online

Pris: 529,-

Dit kald og måden, du blev budt velkommen til verden på har en direkte sammenhæng.

Mange kan have svært ved helt præcist at mærke deres kald. Hvad er purpose, og hvad er blot forbigående inspiration. Når vi ikke ser kaldet klart, giver det usikkerhed og tvivl, når vi skal træffe beslutninger.

Men sikkert er det, at du har et kald!

Denne workshop er endnu en i rækken med Ronni Vistisen og Nana Askov, hvor vi kombinerer Indre Barn og Hero’s Journey.

‘Her arbejder vi med det eksistentielle. Måden du blev budt velkommen til verden på. Og vi ser på, hvordan den påvirker både dit kropssprog, dine dybe værdier og smerter, men også din superpower. Den kraft, du har med dig, som gør dig unik.

Vi bruger Indre Barn teknikker og Hero’s Journey til at udforske din spæde start på livet – den første rejse ind i verden og se, hvordan den trækker en rød tråd til hele dit purpose og dit største bidrag til verden.

Både Jung, Joseph Campbell og Echart Tolle har arbejdet dybt med det eksistentielle og kom tilbage til verden med unikke budskaber, der kom til at få stor betydning for tusinder af mennesker. Man kalder det guru-rejsen – det er en rejse, vi alle inviteres til at tage på et tidspunkt i livet 🙂

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

WORKSHOP: SKAB MIRAKLER I DIT LIV

 27. Januar 2021 kl. 18-21, Online. Medbring notesbog, pen og et lunt tæppe 🙂

Det første blev udsolgt på få dage, så vi holder det igen. 

Workshop med Kisser Paludan & Nana Askov. Vi brænder begge for at skabe liv, der er fyldt med magi, kærlighed, livfuldhed, glæde, klarhed og mening. Derfor er vi gået sammen med to af vores mest kraftfulde redskaber; nemlig Enneagrammet og Hero´s journey. Hør hvordan du skaber mirakler i dit liv. Lær hvordan du lytter til din sjæls kald, går ud på din rejse og møder alle dine indre benspænd i form af indre drager, sirener, kviksand mv. Og hvordan du, med indsigten fra Enneagrammet og Hero’s journey, får adgang til skatten, der ligger og venter på dig.

UDSOLGT: HERO’S JOURNEY SYV UGERS UDVIKLINGSFORLØB

Start: 19. Januar 2021

Hero’s Journey er til dig, der er på vej til at skabe en vigtig forandring i dit liv. Det er et udviklingsforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor vi sammen finder eventyret og magien i dit liv og den drøm du bærer på. Du finder dit kald og får følgeskab på dit eventyr. Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig. Du møder dine indre drager og sirener. Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Det, der afholder dig fra at sætte handling bag noget, du måske længe gerne har villet realisere.

BÆREDYGTIG MARKETING: FACEBOOK BASIS 

Tre dages kursus. Start 29. Oktober 2020

Lær at bruge Facebook som en bæredygtig markedsføringskanal for din virksomhed. Fra storytelling & indholdsstrategi til oprettelse af annoncer på basisniveau. Dette kursus afholdes i samarbejde med Carolina Björk, der er kreativ chef i bureauet Crowd Pleaser, som er eksperter i facebookmarketing. Kurset henvender sig til selvstændige, ejerledere og folk der arbejder med marketing, der gerne vil kunne bruge facebook på en måde, så der bliver skabt en positiv og troværdig synlighed omkring virksomheden og lære teknikken bag facebook-annoncering.

WORKSHOP 24. NOVEMBER

WORKSHOP: SKAB MIRAKLER I DIT LIV

Start: 24. November 2020

Workshop med Kisser Paludan & Nana Askov. Vi brænder begge for at skabe liv, der er fyldt med magi, kærlighed, livfuldhed, glæde, klarhed og mening. Derfor er vi gået sammen med to af vores mest kraftfulde redskaber; nemlig Enneagrammet og Hero´s journey. Hør hvordan du skaber mirakler i dit liv. Lær hvordan du lytter til din sjæls kald, går ud på din rejse og møder alle dine indre benspænd i form af indre drager, sirener, kviksand mv. Og hvordan du, med indsigten fra Enneagrammet og Hero’s journey, får adgang til skatten, der ligger og venter på dig.

HERO'S JOURNEY FALL/20

HERO’S JOURNEY SYV UGERS UDVIKLINGSFORLØB

EFTERÅR: Start: 29. september 2020

Hero’s Journey er til dig, der er på vej til at skabe en vigtig forandring i dit liv. Det er et udviklingsforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor vi sammen finder eventyret og magien i dit liv og den drøm du bærer på. Du finder dit kald og får følgeskab på dit eventyr. Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig. Du møder dine indre drager og sirener. Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Det, der afholder dig fra at sætte handling bag noget, du måske længe gerne har villet realisere.

HERO’S JOURNEY SYV UGERS UDVIKLINGSFORLØB

SOMMERFORLØB. Start 25. maj 2020

Hero’s Journey er til dig, der er på vej til at skabe en vigtig forandring i dit liv. Det er et udviklingsforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor vi sammen finder eventyret og magien i dit liv og den drøm du bærer på. Du finder dit kald og får følgeskab på dit eventyr. Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig. Du møder dine indre drager og sirener. Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Det, der afholder dig fra at sætte handling bag noget, du måske længe gerne har villet realisere.

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Forespørgsel og pladsbestilling

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.