• Kurser, Workshops & Foredrag

    KURSER & RETREATS

Nana Askov afholder løbende kurser og retreats om fortællinger, kreativ skrivning, kommunikation, spiritualitet og personlig udvikling

BILLETPRIS 299,-

FOREDRAG: FIND OG FØLG DIT KALD

Foredragsaftner flere steder i landet med Nana Askov. 

Pris: 299 kr. 

Tag en du har kær under armen og kom med til en magisk aften med Nana Askov. Foredraget introducerer dit til at træde ud på din helterejse og følge dit kald.

Kalender og billetter:

TID & STED

KØBENHAVN: Torsdag 29. februar 2024, kl. 17.30-20, La Diosa, Møntergade 22, København K (obs max 14 pladser): Køb billet

SÆRARRANGEMENT I KØBENHAVN: FROKOST OG FOREDRAG

Søndag d. 10. marts kl. 13-16 Restaurant Tramonto i København. En times foredrag om DIT KALD og THE HERO’S JOURNEY samt lækker italiensk charcutteri, lidt sødt og et par glas vin til at skylle det ned med. SAMLET PRIS 495,- per person
BOOK DIN PLADS HER

Onsdag 13. marts 2024, kl. 17.30-20.00 StudieStuen, Nedergade 12, Odense. OBS til dette arrangment kan der ikke bookes billet på forhånd. Kontakt her for mere information

Torsdag den 21. marts kl. 18.30-21. Bog & Mystik, Valby Langgade 86C, 2500 København Valby. Pris 299,-  KØB BILLET HER

Onsdag den 10. april kl. 18.30-21.00. NAYA: Nordic Ayurveda & Yoga Academy, Lyngebækgårds Alle 6, 1, 2990 Nivå. Pris 299,-  KØB BILLET HER

RETREAT GRÆKENLAND: BEING THE MENTOR

Sted: Methoni Beach, Pylos, Grækenland

Tid: 13-17. Maj 2024

Pris: Retreatet koster 6500,- inkl moms, dertil kommer udgifter til ophold og kost

Retreat med Ronni Vistisen og Nana Askov

Vi skal dykke ned i Odysseen på den kyst, hvor de græske guder sejlede forbi

Dette retreat afholdes på den betagende og endnu relativt ukendte destination, Methoni Beach, nær ved Pylos. Her vil du få mulighed for at fordybe dig i meditation, undervisning, storytelling og øvelser, der træner din mentor-rolle med de to erfarne undervisere Ronni Vistisen og Nana Askov.

LÆS MERE HER

LÆR AT MEDITERE – 30 DAGES ONLINEKURSUS

30 dages onlinekursus med øvelser, indtalte meditationer og videoundervisning

Dato: Du kan begynde ny

Sted: Online – kurset er tilrettelagt, så du kan lære det hjemmefra

Pris: 1655 kr. inkl. moms, det kan også betales i rater a’ 440

Meditation har en dokumenteret effekt på din hjerne, allerede efter fem dages praksis. Og efter få måneder vil du begynde at mærke resultater. Stress sænkes. Dit cortisol-niveau reguleres og du vil mærke en adgang til kreativitet, livsglæde og intuition. Konfliktniveauet inden i dig og rundt om dig vil sænkes. Nana Askov er uddannet under Vipassana-traditionen, fra Buddhas lære, under guruen Sarya Naranyan Goenka.

Du kan læse mere om de videnskabelige egenskaber af at lære meditation her.

Med dette 30 dages kursus får du undervisning på video, der er indtalte meditationer og en meditationsplan for dig. Når du lærer at meditere vil du opleve, at det er en livsforandring, der vil gøre dig i stand til at åbne for dit fulde potentiale.

WALK THE HIGHER PATH

Sted: Færøerne

Tid: 24. August -27. August 2023

Pris: Retreatet koster 8.995,- inkl moms

Retreat med The Hero’s Journey og Indre Barn

Ønsker du at dykke ned i Indre Barn-metoden og The Hero’s Journey?

På dette retreat skal vi gå The Hero’s Journey i den uforstyrrede og smukke færøske natur. Vi skal møde huldrefolket og andre væsner fra vores forfædres sagn og myter. Du vil blive bragt tilbage til dit udgangspunkt. Der, hvor det hele begyndte.

Her vil vi arbejde med Indre Barn-teknikker, og du vil opløse fortidens sår og mønstre, der blokerer dig. Du vil se, hvordan den arv, du har med dig fra dine forfædre genspiller sig i dit liv og påvirker din evne til at skabe succes, begejstres og mærke livsglæden. Du vil få øje på det ubrugte potentiale, der er i fortællingen om dig.

Vi arbejder med Indre Barn, The Hero’s Journey, Vipassana meditation, Enneagrammet, A Course in Miracles og storytelling.

Undervisere: Indre Barn-specialist og masterterapeut Ronni Vistisen & forfatter og Hero’s Journey-ekspert Nana Askov

LÆS MERE HER

GRATIS ONLINE SEMINAR: LÆR DE 12 TRIN PÅ THE HERO’S JOURNEY

Online seminar

Varighed: 1 time

De kendte trin på The Hero’s Journey er et af verdens ældste systemer. Det er en eventyrlig måde at arbejde med sig selv og sætte forandringer i gang. Dette introduktionsseminar har haft mere end 900 deltagere.

Hero's Journey - FIND DIT KALD - Læs mere her

ÅBENT FOR TILMELDING!

ÅBENT FOR TILMELDING: HERO’S JOURNEY ONLINEFORLØB

Forløb med 29 online coaching-sessioner samt en masse skønt bonusmateriale

Pris: 4.995 kr. inkl. moms

The Hero’s Journey – FIND DIT KALD. Dette forløb er til dig, der er klar til en forandring. Nu.

Du skal træffe en beslutning der vedrører din karriere, dit kærlighedsliv, din forældrerolle eller en forandring i dig selv.

Dette forløb tager dig gennem de anerkendte trin på The Hero’s Journey. Og følger du anvisningerne. Så vil forandringerne ske.

Tag med på en magisk rejse, hvor du både vil mærke dit kald og møde dine drager og sirener. Sidst på rejsen vil du være langt mere afklaret. Du vil kende din personlige fortælling, og være i stand til at træde frem i verden med fornyet styrke.

Kort om Nana Askov

Mentor, ICC-certificeret coach og storyteller. Nana Askov er etableret forfatter, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Forespørgsel og pladsbestilling