Kære læser

Du er en en helt og du er midt i en helterejse.

Et ægte eventyr hvor du møder drager, farer vild og trodser døden. Måske oplever du døden og fortvivlelsen ved at miste alt. Måske har du allerede oplevet det. Men for enden af den rejse, du er på, venter en skat.

Ikke bare en ny erkendelse eller noget nyt du har lært eller den slags, som man ofte taler om indenfor personlig udvikling.

Der står en ægte funklende konkret skat.

Din hellige gral. Og den er både fysisk og ægte.

Måske tror du ikke helt på mig lige nu. Men sandt er det. Og når du træder ud på din Hero’s Journey med bevidstheden om dette, så vil du få hjælp til at finde dine største styrker. Du vil se meningen med de ting, du går igennem og ane, at der er en vej, som måske var der allerede fra start.

Jeg har arbejdet med fortællinger og menneskers fortællinger og grundfortællinger både som forfatter, journalist og coach. Og det, der hver eneste gang forbavser mig og fylder mig med glæde er, at der i hver af os er en fortælling, som på nogle områder gentager sig igen og igen i vores liv, og samtidig også udvikler sig til nye og dybere niveauer for hver erfaring, vi gør os.

Jeg oplever ofte, at folk kommer ned i min stol på kontoret i Nansensgade og starter deres fortælling med: “Jeg har gået så mange sti vild”.

Men det vilde er, at når vi først får foldet historien ud og sammen sat røde tråde og knappenåle på landkortet, så danner der sig konturerne af en sammenhængende fortælling.

Kære læser, du tror mig måske ikke helt. Du ser måske kun konturerne af din egen histories sammenhæng. Men der er en fortælling, du bærer med dig. Og endnu vigtigere.

Denne fortælling er så afsindig vigtig for verden omkring dig.

Det handler om at genfinde magien og det fantastiske ved livet.

Du er en helt. Og livet er et magisk sted.

Mange af os har bare glemt at se det.

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY