Hvad vil det sige at være en helt?

Hvornår er vi helte?

For mig handler det om to ting:
Det første er et ord som jeg endnu har haft svært ved at finde den danske betegnelse for er Purpose. Formål er ikke dækkende. Biddrag til verden måske. Uanset hvad så er der et formål – et biddrag – en rolle, som kun du kan indtage. Noget som præcist din sammensætning gør dig i stand til.
Det andet er mod. Modet til at gå mod dit formål præcist som du er – autentisk. Ærligt og nøgent. Uden forstillelse.

Min mentor Robert Holden var den, der introducerede mig til Joseph Campbell og hero’s journey. Og jeg har været grebet af det lige siden. Hero’s Journey bruges i dag i innovationsprocesser og lederudviklingsforløb i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft. Det er for mig at se en af de meste effektive veje til at skabe innovation og dybe forandringer.

En af grundene er, at vi starter med at se os selv, og vores bidrag ud fra en større verdensorden. Vores purpose. Den forandring vi skal skabe i verden.

Det er som om vi har glemt at se, hvor stort og forbandet vigtigt vores bidrag er til verden. Hvad vi er i stand til. Lige nu. I dag.

Din helterejse er unik. Anderledes end den, nogen anden ville kunne tage. Den passer til din sammensætning som menneske.

Så hvad ville det sige, hvis du skulle gøre en vigtig gerning i dag, som var noget, der passede præcist til dig? Noget, der gjorde, at du satte selv det mindste aftryk på verden.

Hvilken helt ville du være, hvis du var endnu mere dig?

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY