Hvis du virkelige vil flytte dig, så har jeg et råd

Nu er det september, og det er den tid på året, hvor jeg begynder at planlægge mine næste semestre.

Jeg træffer også beslutninger om, hvem jeg skal arbejde med.

Og hvem skal være mine hjælpere på den vej, jeg har valgt.

  • Hvilke nye kompetencer vil jeg tilegne mig?
  • Er der nogle opgaver eller projekter, jeg har lyst til at sætte skub på?
  • Hvad vil jeg gerne blive bedre til?
  • Hvad vil jeg dedikere min arbejdstid til?
  • Hvad eller hvem i mit privatliv, ønsker jeg mere tid og nærvær med?
  • Min sensommer har været travl. Jeg har blandt andet arbejdet med:

Bogskriveri
Jeg arbejder på ikke mindre end to bøger. En bog som vil hjælpe dig med at forstå og gå din egen hero’s journey. Og så en bog om at gå igennem livets store kriser, som jeg skriver i samarbejde med psykolog Kisser Paludan.

Et fuldstændig magisk retreat på Færøerne
(hvis du overhovedet overvejede at deltage, så kan jeg varmt anbefale at sikre dig en plads til næste år. Stedet bliver det samme. Undervisning og indhold vil helt sikkert blive noget nyt. Vi fik mulighed for at gå på fjellet, sidde til morgenmeditation ved det blikstille atlanterhav i solskin i den smukkeste natur på jord og så fik vi friskfanget fisk serveret så smukt og lækkert, at det oversteg enhver forventning.

Foredrag.
I næste uge skal jeg til Vejle, hvor jeg skal være oplægsholder for 400 vejledere om at bruge The Hero’s Journey i arbejdet med unge mennesker.

Den rette mentor

Alt det jeg laver i dag, kunne jeg ikke have gjort, hvis jeg ikke hele tiden fik den rette hjælp, undervisning og støtte. Mennesker, der har præcist den indsigt og det blik på mig, som kan få mig ind på den vej, hvor mit purpose er. Mennesker, der kan kalde mig tilbage, når jeg bliver bange og forsøger at stikke af. Mennesker der kærligt samler mig op, når jeg falder og mennesker, der kan give mig præcist den faglige sparring, jeg har brug for at vokse og blive endnu bedre.

Igennem årene har jeg rådgivet mange hundrede fantastiske kreative og dygtige mennesker. Både med kommunikation, lederskab, spiritualitet og gennem kriser. Jeg har været deres mentor og rådgiver. Jeg fulgt dem på deres vej med det projekt, de har haft en ambition om at få ud i verden.

Der, hvor du spilles god

Vi har dykket ned i de blokeringer, der gjorde, at de løb med en trukket håndbremse. Vi har arbejdet med mod og handlekraft, men også de muligheder, der lå lige indenfor deres særlige talenter og styrkepunkter. Det handler om at finde det sted, hvor du bliver spillet god.

Hvor begejstringen kan få lov at omsættes til handlekraft.

Hvor livsglæde går hånd i hånd med modet til at møde mørket og sårbarheden i dig selv.

Hvor spiritualitet og intuition bliver et tredje ben i den skammel, der skal bære dig.

Der er åbnet for pladser til januar til mit næste mentorforløb.

Du er velkommen, hvis du mærker, at det er tid.

Skal du have en af de 12 pladser på mit MENTORFORLØB?

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY