stress udbrændthed

Fra fastlåst til ekstraordinær i dit arbejdsliv

“Jeg sidder fast, og jeg ved faktisk ikke, hvor længe jeg kan holde til det mere”.

Måske kender du til følelsen af at være på lånt tid i dit arbejdsliv.

Klemt inde i et system, der kræver så meget af dig, at du går i ubalance igen og igen – men alternativet – at sige stop, kan virke nærmest endnu mere uoverskueligt.

Du har måske ligesom tusindvis af andre, kloden over, været gennem et stressforløb. Eller måske sidder du midt i det.

Så ved du også, hvor alvorligt, det er.

Udbrændthed og stress

I øjeblikket ser vi en pandemi, som godt nok er afdækket med utallige undersøgelser, men som få har fundet en løsning på.

Udbrændthed.

Jeg har undervist i stress-ledelse, jeg har selv været syg af stress og jeg har som redaktionschef ledet to redaktioner på dagsordensættende medier, og set, hvordan selv de stærkeste og dygtigste medarbejdere har slidt sig selv forkert.

Hero’s Journey er blot en metode ud af så mange andre.

Hero’s Journey er en metode

Den lover dig ikke evig succesfuld karriere, sådan i objektiv forstand. Og den giver heller ingen garantier for en fremtid, hvor millionerne ruller ind på kontoen.

MEN denne metode kan noget, som ingen andre, jeg er stødt på. Den er AUTENTISK og ÆGTE. Den tager fat i dit sande jeg. Der, hvor du på sjælsplan skal være.

Den kan hjælpe dig op på en nyt bevidsthedsniveau. Sammen med mig, tager vi en lille rejse ind i dig, og vi finder en ny retning SOM PASSER PERFEKT TIL DIG!

Du får skabt et arbejdsliv som er i INTEGRITET med dig. Med dine VÆRDIER og dine STYRKER og dine DRØMME. En retning for din karriere, som gør dig i stand til ikke bare at overleve, men rent faktisk bruge dig selv på en kærlig og mere legende måde – uden konstant at gå i ubalance.

Det er her fra du vil se, hvordan du er EKSTRA-ORDINÆR.
For du er ekstra-ordinær.
Du er særlig.
Der er noget vigtigt, som kun du kan gøre her i verden.

Skal du have en af de 12 pladser på mit MENTORFORLØB?

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY