Grundfortællingen er en forlængelse af dit purpose

Dette er til dig, der er selvstændig eller går med drømmen

Rigtig mange af os bevæger os mod en tilværelse som selvstændig. Det er ikke kun i Danmark. I USA har tendensen fået navnet Quiet Quitting. Og det er en stille revolution, der foregår i øjeblikket. Men det er en revolution. Og mit bud er, at vi kommer til at betragte arbejde radikalt anderledes om ganske få år.

Jeg tror, vi er meget langt fra den fortælling om, at det at være selvstændig bæres af en drøm om at arbejde solen sort for en dag om mange år, at kunne sælge sin virksomhed.

Jeg selv driver både en kommunikationsvirksomhed, forfattervirksomhed og en Hero’s Journey coaching-virksomhed og jeg kunne aldrig drømme om at sælge nogle af dem. De er alle en forlængelse af mit purpose her i verden.

Det handler om noget ganske andet end blot at skyde papegøjen.

Vi længes efter at bruge os selv rigtigt. At yde det bidrag til verden, som vi er skabt til. Jeg taler om PURPOSE. 

Livsformålet.

Det, som vi på sjælsplan allerede for længst har lavet en pagt om, at vi kom her for.

Vi gør det, fordi det giver tilværelsen mening.

For mange behøver det at leve efter sit purpose ikke at betyde, at vi nødvendigvis skal starte egen virksomhed. Men hvis vi er i en arbejdssituation, hvor vi ikke får plads til at udfolde det potentiale, der bor i os, ja så melder drømmen om egen virksomhed sig. Og det handler ikke om at ville arbejde MERE – det handler for langt de fleste af dem, jeg har rådgivet og arbejdet med om at skabe en hverdag, hvor de timer, vi arbejder, rent faktisk opleves meningsfulde.

Fem ugers grundfortællingsforløb for selvstændige

Mit grundfortællingsforløb for iværksættere har kørt i mere end 8 år. Jeg har haft både større virksomheder, NGO’ere og et hav af enmandsvirksomheder igennem.

Her er fem grunde til at forløbet kunne være noget for dig:

  • Der mangler mere af DIG i din virksomheds udtryk. Din autoritet og dit purpose skal frem i lyset.

  • Du ved, at din forretning kunne nå et højere niveau – både din indtjening, din udbredelse og dine opgaver
  • Du er på nippet til at starte din egen virksomhed, men vil gerne sikre, at den kommer rigtigt fra start
  • Du tiltrækker ikke de rette kunder – eller opgaver. Der mangler en rød tråd på din hjemmeside, din markedsføring og dine budskaber
  • Du er nysgerrig på, hvad dit særlige kryds er – der, hvor du er helt unik – dit ultimative sellingpoint.

    Jeg ved, at der sidder rigtig mange selvstændige blandt jer helte, og for nogle er det faktisk muligt at få støtte – Supernatural Aid til sådan et forløb. Tjek dit lokale vækst-center.

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY