Hvad kan man bruge The Hero’s Journey til

Uanset, om det er et behov for at lære nyt, overkomme angst eller at højne og fintune vores spirituelle forbindelse, så er vi alle sammen på en vej, der handler om at gro.

På en eller anden måde.

En udvikling.

The Hero’s Journey er nok den basis-metode, jeg er stødt på, der var allermest effektiv til netop at se og forstå hvert udviklingstrin, så vi kan gå udviklingsvejen i tryghed, tillid og forvisset om, at vi har taget den rette vej.

Vil du selv gå The Hero’s Journey er der flere veje. Læs mere her

For selvom vores oplevelser er unikke, så er de følelsesmæssige oplevelser og læringer universelle. Det er som en formel, der har været vidergivet gennem konkrete eksempler i storytelling, myter og eventyr fra generation til generation.

I dag er det en metode, der ligesom enneagrammet hjælper tusinder af mennesker her på kloden med at nå deres mål og drømme.

The Hero’s Journey er stort og anerkendt i USA og England. Og her i Danmark har jeg gennem årene haft mange hundrede mennesker med på rejsen. Både på gruppeforløb, i 1-1 sessioner, på retreats og online-programmer.

Det gælder både som virksomhed i erhvervs-øjemed og i vores privatliv.

Når vi ikke udvikler os – så stagnerer vi. Det er et smertefuldt og stressende sted at være. Til gengæld er vi skabt til at kunne klare rigtig meget modgang, når vi kan mærke, at vi er i en bevidst udvikling. Når vi forstår, hvad vi er på vej imod.

The Hero’s Journey er et fantastisk redskab og bruges i dag af:

  • Coaches, psykologer, terapeuter og behandlere
  • Rådigvere, karriererådgivere, kommunikationsrådgivere, konsulenter og forandringsfacilitatorer
  • Ledere, projektledere og mellemledere
  • Journalister, formidlere og kommunikatører
  • Selvstændige
  • Storytellere, forfattere og manuskriptforfattere
  • Kunstnere, designere, sangere, musikere og kreative af enhver art
  • Skolelærere, undervisere, pædagoger

Kort fortalt, så hjælper The Hero’s Journey os, når vi skal træffe et valg. Når vi skal gennemgå en forandring. Og som Hero’s Journey Facilitator, hjælper du andre med at gå igennem deres forandring. Og lykkes med den.

Jeg starter et efteruddannelsesforløb for de, der ønsker at arbejde med The Hero’s Journey . Uddannelsen begynder i slutningen af september i år.

Du kan læse mere om landets første Hero’s Journey Facilitator-uddannelse her

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY