Jo mere bliss, jo mere succes

Hvor meget livsnyderi tillader du i virkeligheden dig selv?

Vi kan være gode til at fortælle andre om, hvordan vi slapper af, hygger os og nyder. Billeder på sociale medier og fortællinger om alt det gode, vi gør for os selv.

Men min erfaring er, at ganske få af os reelt tillader os selv at blive længe nok i den tilstand af nydelse, velbehag og afslapning.

God til at være doven

I mit møde med klienter og kursister ser jeg ofte, at der er en selvfortælling i varianter af denne: “Jeg er rigtig god til at nyde og slappe af og være doven og gøre gode ting for mig selv”.

Men når vi går tættere på, så viser det sig, at det er ganske kort tid af gangen, og at det stort set altid er efterfulgt af en skarp indre kritiker, der har travlt med at få os op på benene igen.

“Hvis jeg tillader mig selv at nyde og giver totalt slip, så tror jeg, jeg forsvinder fra verden. Så vil jeg jo aldrig tilbage på arbejde igen og jeg får aldrig gjort noget praktisk,” sagde et meget klogt menneske forleden under en konsultation hos mig.

Manglende tillid os selv

Der er ofte en manglende tillid til, hvad vi kan finde på, hvis vi bliver i denne tilstand. Det er en skygge af dårlig samvittighed og en følelse af, at spilde tiden.

Og intet kunne være mere forkert.

Dr. Joseph Campbell, som i sin tid formulerede The Hero’s Journey ville sige, at tilstanden af bliss i virkeligheden er det eneste formål du har med dit liv. Og når du bliver længe nok i denne tilstand, så vil der opstå en tydelig vej for dig, hvor du kan mærke dit kald og helt af dig selv vi sætte handlinger igang, trække de rette mennesker til og langsomt træde op på dit livs store scene.

Jo mere bliss, jo mere succes

Måske er det svært at tro på. At jo mere nydelse og bliss, du tillader dig selv, jo mere succesfuld, tydelig og lykkelig bliver du. Men det er sandt!

Jeg ved det, fordi dette er budskabet fra succesfulde, kreative og store mennesker siden tidernes morgen.

Og jeg ved det, fordi jeg selv har oplevet, hvor hurtigt forandringerne kan ske. Både for mig selv og for de mange mange mennesker, jeg har arbejdet med.

Dette efterår har jeg et retreat med Kisser Paludan på Bali.
Jeg har selv for nyligt tilbragt 6 uger derude med min yngste søn. Det var fantastisk, magisk og på alle måder et vidunderligt gensyn med Gudernes Ø.

Vi besluttede at lade retreatet og Balis skønhed være en blissfuld ramme for en undersøgelse af, hvor store forandringer, vi kan skabe, når vi øger, forlænger og udvider oplevelsen af bliss, skønhed og nydelse til 6 dage.

Retreatet er for dig, der længes efter igen at mærke din egen kraft og er klar til en tilværelse med mere livsglæde. Du vil huske, hvordan det er at være dig, når du omgiver dig med lethed, kreativitet og livsglæde. Vi vil guide dig tilbage til din sjæls visdom gennem bliss og selvkærlighed. Når du står her i din højeste frekvens – kan du se dit potentiale og din autentiske vej bliver tydelig.

Der er infomøde 15. juli kl. 16 online. 

Læs mere her

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY