Hvor meget koster du?

Hvor meget koster du?

Altså det, du er. Dine talenter. Dine drømme.

Dit kald? Hvad mon det koster?

Sådan i kroner og øre?

Jeg spørger, fordi det kan være en interessant undersøgelse.

Følge dit kald

Hvis du lige i øjeblikket har et job, hvor du ikke får mulighed eller overskud til at følge dit kald, udleve dine drømme eller bruge dine talenter, så har du resultatet på ovenstående regnestykke. Det er prisen for dig og for dine drømme og det bidrag, som ligger uforløst i dig.

Dr. Joseph Campbell sagde sådan her:

”I think the person who takes a job in order to live – that is to say, for the money [not for purpose or passion] – has turned himself into a slave.”

Det var ham, som stod bag udviklingen af The Hero’s Journey. Jeg skriver en del om dette tema i min bog DIT KALD, som er den første bog på dansk om The Hero’s Journey.

Jeg er her for at minde dig om, at dine drømme, dine længsler og dine talenter bare står og venter på at blive forløst. Hvis jeg på nogen måde kan give dig håb, så lad det være min dags bidrag i dag.

Din løn – din pris – vil stige

For jeg har lyst til at minde dig om, at det er den anden vej rundt: Din passion, dine drømme, dig når du har alle dine talenter i spil og folder vingerne helt ud – når du er på DEN rejse, vil løn og pris ikke have den magt over dig. Og der er meget god sandsynlighed for, at din løn – og din pris – vil stige.

Sikkert er det i hvert fald, at hvis du fortsætter som hidtil, så vil dine drømme og længsler også blive, hvor de er; i lommen.

Du har dit kald og dine drømme af en grund! De vil dig noget. Fordi du skal have sat det i spil. Det er vigtigt – ikke bare for dig – men også for alle os andre.

Tag med på The Hero’s Journey

Og PS – hvis du nu har taget dit kald, og føler at rejsen er lang, ukendt eller har taget et uventet sving, så vid at vi er mange helte, der hepper på dig. Du er på vej. Bliv ved.

Læs mere fra bloggen her
Nana Askov er forfatter, mastercoach og erfaren underviser i The Hero’s Journey. Hun er også vært på podcasten Magic Monday

LIVE: HVER TIRSDAG OM HERO’S JOURNEY