Er du faldet i søvn med dine Sirener? Det er tid at vågne

Har du nogensinde bemærket, hvordan vi nogle gange falder i en slags dvaletilstand i vores eget liv?

Vi bliver fanget i gentagne vaner, distraheret af vores komfortzoner, trummerum og de ting, der dulmer et ubehag. Det er derfor, vi ikke kan holde stilheden ud. Den vågne og bevidste stilhed. Det er her ubehaget kommer frem.

Sirenerne i The Hero’s Journey

I The Heros Journey ville man tale om Sirenerne. Disse dulmende fristelser, som kan være alt lige fra at binge-watche TV-serier til overarbejde eller at undgå at tage chancer.

Sirenerne var de smukke magiske væsener i oldtidens Grækenland, som sang så smukt på havet, at sømænd og fiskere sejlede ind i tågen, hvor de forsvandt eller stødte på grund.

Sirenerne er metaforen for alt det i tilværelsen, der lokker os til at falde i søvn. De er billedet på de distraktioner og komfortzoner, som vi skaber for os selv og som afholder os fra at tage vores kald.

At vågne til et mere bevidst liv

Hvad hvis jeg sagde, at det er tid til at vågne op fra denne passive tilstand og begynde at leve et mere bevidst liv?

Det kan være skræmmende at bryde med vores velkendte mønstre og vågne op til virkeligheden. Det kan føles som om, vi står over for ukendte farer, når vi forlader vores komfortzone. Men det er netop i disse øjeblikke af ubehag, at vi kan finde vej igennem tågen og opdage vores indre styrke og potentiale.

En kærlig påmindelse om, at du har drømme

Når sirenerne kommer, er det med en kærlig påmindelse om, at du har drømme, mål og ambitioner, der venter på at blive forfulgt. Det er en påmindelse om, at du har potentiale til at opnå mere og at finde dybere mening i dit liv.

Husk, at du har magten til at vælge at vågne op til et mere meningsfuldt og bevidst liv. Det kræver mod, men belønningen er en dybere forbindelse til dig selv og verden omkring dig.

I denne live, dykker vi ned i, hvordan vi kan genkende og møde vores livs sirener.

Se med her