Dagskursus i Aalborg 2. marts 2023

Calling The Hero in You

Kursus med Hero’s Journey & Intuition

2. marts 2023 kl. 11-16.30

Succes og den dybe følelse af meningsfuldhed kommer, når vi følger vores kald.

Når vi er på rette vej. Men hvad er den rette vej?

Hvornår ved du, at du følger dit kald?

Og er du klar til at vække dine heltekræfter?

På dette dagskursus i Aalborg med Nana Askov bliver du introduceret til The Hero’s Journey. Et af de ældste og mest anerkendte systemer, der støtter os til at udfolde vores purpose.

Rejsen kender du. Det kan være du er selvstændig, står overfor et karrierehop eller du drømmer om at skrive en bog. Det kan også være et kald på at træde stærkere og mere autentisk frem i dine relationer.

Sommetider kan det, du drømmer om, føles både stort og umuligt.

Men når du følger dit kald, får du hjælp til det, du har sat dig for at fuldføre. Intuitionen kan noget ganske særligt for os – og de, der oplever autentisk succes har en særlig evne til at stille ind på den.

Men hvad er intuition. Og hvilken stemme i dig skal du lytte til?

Denne dag vil du lære om de fire intelligenser i dig – og blive skarp på at kunne skelne mellem dine tanker, følelser og din intuition. Alt sammen konkrete redskaber, du kan bruge, hver gang du skal træffe en væsentlig beslutning fx omkring forretningsudvikling, din karriere eller det kan være i dit privatliv.

Vi skal arbejde med:

The Hero’s Journey

Intuition som strategisk redskab

De fire intelligenser i dig.

Dine særlige heltekræfter

Kunsten at lytte til et kald

Det praktiske

Sted: Vesterbro 18, 9000 Aalborg

Tid: 2. marts 2023 kl. 11-16.30

Pris: 600 kr. eksl moms

Kurset er tilrettelagt med undervisning og konkrete øvelser. Medbring en notesbog. Der vil blive serveret kaffe og the. Der kan købes frokost i området. Vi holder en kort frokostpause.

Nana Askov

Er underviser, forfatter, coach og landets førende ekspert i The Hero’s Journey. Hun står desuden i spidsen for Nord Communications, der er specialisteret i grundfortælling og autentiske branding.
Læs mere her.