• The Hero’s Journey

  Udviklingsforløb, undervisning og workshops

 • ÅBENT FOR TILMELDING NU

  12 ugers mentorforløb

  TILMELDING

The big question is whether you are going to be able to say a hearty YES to your adventure

Dr. Joseph Campbell

UDVIKLINGSFORLØB OG INDRE REJSER

HERO’S JOURNEY: Magiske udviklingsrejser med storytelling

Heroes Journey er en manual til udvikling. Den hjælper os til at se og skabe forandringer både i karrieren, som rådgiver i lederskabet og i privatlivet.

Nana Askov er landets førende ekspert i The Hero’s Journey. Hun står bag workshops, efteruddannelsesforløb og personlige udviklingsforløb.

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

Vi elsker gode historier. Spørgsmålet er, hvorfor?

Hvad skal vi med dem?

Historierne og eventyrene hjælper os til at se vores egen historie og dermed forstå, hvad det er for en retning vi skal gå, når vi skal træffe store beslutninger.

Enhver skillevej er en begyndelse på en Hero’s Journey.

Det lærer os at identificere et kald og lytte til det, og vi begynder at se, hvordan vi med egne tanker og følelser afholder os fra at træde i karakter. Hero’s Journey hjælper os til at få indsigt i vores særlige styrker.

Det handler om at finde purpose – formål.

Lidt om baggrunden for Hero’s Journey

Den største fejl i vores tid er, at vi har bildt os ind, at myter er usandheder. Det er ganske forkert. Myter er skabt gennem årtusinder. Det er visdom fra tænkere, filosoffer og spirituelle lærermestre, der hjælper os til at se og forstå hvad det vil sige at være menneske. Uden fortællingerne bliver vi retningsløse og deprimerede.

Myterne er en direkte adgang til vores indre verden.

Den anerkendte professor dr. Joseph Campbell medvirkede kort før sin død i et stort interview med den amerianske journalist Bill Moyers. Joseph Campbell fortalte om sin forskning af alverdens religioner, myter, sagn og fortællinger, der endte med at blive bestselleren ‘The Hero With a Thousand Faces”.

Her udviklede han Hero’s Journey, som kom til at danne skole for fortællere, dramatikere, filosoffer og coaches verden over.

The Hero’s Journey er for de, som elsker eventyr, og som ønsker at bruge det til en personlig udvikling, der kan omsættes til modige og powerfulde gerninger.

The Hero’s Journey bruges i dag af:

 • Coaches, psykologer, terapeuter og behandlere
 • Rådigvere, karriererådgivere, kommunikationsrådgivere, konsulenter og forandringsfacilitatorer
 • Ledere, projektledere og mellemledere
 • Journalister, formidlere og kommunikatører
 • Selvstændige
 • Storytellere, forfattere og manuskriptforfattere
 • Kunstnere, designere, sangere, musikere og kreative af enhver art
 • Skolelærere, undervisere, pædagoger

Kort fortalt, så hjælper The Hero’s Journey os, når vi skal træffe et valg. Når vi skal gennemgå en forandring. Og som Hero’s Journey Facilitator, hjælper du andre med at gå igennem deres forandring. Og lykkes med den.

Forløb med Hero’s Journey

Nye sider af mig selv

TAK! Bare tak! Jeg er dybt rørt. Det havde jeg ikke forventet kunne ske på et onlineforløb. Jeg har fundet sider af mig selv, jeg ikke troede, jeg besad.

Ægte og troværdigt

Nana er utroligt tillidsvækkende. Det gør, at arbejdet med hende bliver ægte og troværdigt – fordi jeg tør være HELT ærlig overfor både hende og mig selv.

Livsglæde og ny energi

Nana Askov har hele pakken. Hun er en sindssygt dygtig, levende og humoristisk formidler af Hero’s Journey og Enneagrammet, og både skarp, empatisk og handlingsorienteret i rollen som coach. Med hendes hjælp har jeg fået langt større indsigt i mine egne kompetencer og arbejdsmetoder, og bevidsthed om, hvad der får mig til at stortrives i forskellige arbejdssituationer. Dermed er det på mindre end et halvt år lykkedes at omlægge et arbejdsliv, der gjorde mig træt og mismodig, til en selvstændig virksomhed, jeg elsker og hver dag får ny energi af.

Det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive

Heros Journey-forløbet er det mest selvkærlige og samtidig det mest effektive, jeg har gjort for mig selv i forhold til personlig udvikling. Nanas fornemmelse for andre mennesker er meget kærlig og yderst præcis. Hun har gjort forskellen i mit liv – og gør det stadig.

Nærværende og kærligt på alle planer

Nana har en fantastisk evne til at møde én dér, hvor man har behov for at blive mødt. Forløbet har været nærværende og kærligt på alle planer. Tak!

Vished og ro

Jeg tror, at noget af det, der gør os allermest syge, er en opfattelse af formålsløshed. Og den kan du ikke have med helterejsen. Helterejsen og det at arbejde med Hero’s Journey giver ro. Du får vished om, at der er mening med alt det, der er sket i dit liv.

Spændende og meningsfuld undervisning

En spændende og meningsfuld undervisning, og den skal du have tak for! Jeg bruger den rigtig meget, og den guider mig på fineste og mest meningsfulde vis. Den er langt mere interessant og magisk end endnu en coach-uddannelse, der efterhånden kopierer hinanden i at sælge autenticitet på dåse. Hero’s Journey kan noget helt andet. Det rammer nogle helt centrale mytiske sandheder i sjælens DNA.

Eventyrligt og lækkert

Dit onlinekursus er så fantastisk smukt – så indtagende, så æstetisk. Jeg elsker det. Eventyrligt og lækkert.

Det gav så meget mening

TUSIND tak for sessionen. Det var fantastisk, og du er fantastisk! Tak for din tid og dit nærvær. Jeg følte mig glad og let og håbefuld for første gang længe … det gav så meget mening: mit kald, mine superkræfter.

Jeg står stærkere end nogensinde før

Jeg vil blot takke for, at du netop med Hero’s Journey er med til at kalde så mange helte ud på rejsen – så medrivende og eventyrligt smukt. Jeg er så glad for, at jeg ærede blot et af mange kald … Jeg føler en kraft – en pulserende og ekspanderende energi af overflod og kærlighed, hvor jeg udviser modet og har tilliden til at stå stærkt i min personlighed styrke og lade mit lys skinne endnu mere, end det gjorde i forvejen.

Føles som den store finale

At lære Hero’s Journey at kende føles som den store finale, mit liv har ledt hen til de sidste 15 år. Jeg har arbejdet med mig selv med mange forskellige metoder og med mange forskellige mentorer, og det er som om, at al den viden, jeg har fået, er blevet samlet i én overskuelig model, som giver det hele mere kraft og brugbarhed.

I den tid jeg har gået hos Nana, er jeg begyndt at følge mine kald – mine drømme og visioner – kompromisløst, og der er sket mirakler i mit liv på under et halvt år. Det bedste er, at det føles roligt. Det er en grundlæggende ting, der har forandret sig. Jeg er fyldt med groundedhed og gå-på-mod!

En rejse, man ikke vil hjem fra

At deltage på Mastermind har været som en rejse, man ikke helt vil hjem fra. Nana er en fantastisk og inspirerende underviser, formidler og mentor, der med dette forløb holder og skaber rum til at den enkelte kan folde sig ud og vokse som menneske. Alle sanser og følelser bliver vækket, stimuleret og mødt, og jeg føler mig meget heldig at have været med på denne fantastiske og transformerende rejse. Tak.

Mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi

Jeg har deltaget på Nanas Hero’s Journey Mentorforløb og efterfølgende på Mastermind: The Sequel – stepping into authority. Begge er uden sammenligning de mest meningsfulde forløb, jeg har deltaget i på min personlige udviklingsrejse. Nanas energi inducerer mod – mod til at kigge dybt i sig selv og holde blikket – og altid på en kærlig og tryg måde. Hun favner alle sider, lyse og mørke, uden fordømmelse. Mit første forløb med Nana var opvågnende, det næste åbenbarende – og begge transformerende. Nana er et af de skarpeste og dybeste mennesker, jeg nogensinde har mødt og arbejdet med. Enhver stund tilbragt i Nanas selskab efterlader mig klogere og mere indsigtsfuld – på mig selv og på den verden, jeg lever og skaber hver dag. Nana formidler mod og storhed – ikke kun i ord og viden, men også i energi og eksempel.

If you follow someone else’s way, you are not going to realize your potential.

Dr. Joseph Campbell

ÅBENT FOR TILMELDING:

Sommer 2023

Start: 23 maj 2023

JANUAR 2023: UDSOLGT

Start 10. Januar 2023

FORÅR 2022: UDSOLGT!

Start 29. marts 2022

MASTERMIND THE SEQUEL: LUKKET FOR TILMELDING!

Start 22. januar 2022

EFTERÅR 2021: UDSOLGT!

Start 7. september 2021

SOMMER 2021: UDSOLGT!

LÆS MERE

FORÅR 2021: UDSOLGT!

LÆS MERE

EFTERÅR 2020: UDSOLGT!

LÆS MERE HER

GRATIS

You will find your purpose and see what a powerfull and courageous hero, you really are

Nana Askov

Kort om Nana Askov

Underviser, forfatter og specialist i The Hero’s Journey. Nana Askov er etableret forfatter, ICC-certificeret coach, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications, der er specialiseret indenfor autentisk branding og digital storytelling. Undervisning, rådgivning og workshops baserer sig på Master of Succes Intelligence, Hero’s Journey Masterclass, Spirituel Growth og Wisdom of the Enneagram.

Anmod om medlemsskab på den lukkede facebookgruppe Hero’s Journey

Forespørgsel og pladsbestilling